Kolda damar belirginliği.

Arkadaşlar VG ile uğraşmadan önce kollarıma bakardım,bilek dışında kollarımın üst kısımlarında damar olmazdı.Şimdi ise Sağ kolumdaki damar belirginleşti.Normal birşeymi?Ama normal birşey olsa Sol kolumdada çıkardı.Ancak sol kolumda damar belirginliği yok.Sağ koluma zararmı vermişim?

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.

Ancak,Sağ koluma daha fazla yüklendim daha fazla tekrar vb.yok.Sağda 4kg 4 set 10 tekrar yapıyorsam,Soldada 4kg 4 set 10 tekrar.Ama solda damar yok.Bunun sebebi nedir sizce?

Bizim buralarda yaşayan bir arkadaşım soruya böyle bir cevap verdi.

Sağ kolun Sol koluna göre daha hacimli ve güçlü olduğu için damarlarda o yüzden daha belirgin olur.

Arkadaşımın cevabının doğrumu yanlışmı bilmediğim için foruma danışayım dedim.Arkadaşımın cevabıda doğrumu yoksa yanlışmı?

Güç ile bir alakası yoktur .
Damar belirginliği damarın genişliği,büyüklüğü ve derinin inceliğine bağlıdır .

İki kolda aynı seviyede damar çıkmıyor, çıkıyorsa da bana denk gelmedi şu ana kadar , omuzda göğüste falan da aynı durum geçerli bir taraftaki daha belirgin oluyor genelde, son derece normal bir durum yani, benim bi aralar sağ kolum daha hacimli ve güçlü olmasına rağmen damarsızdı ama sol taraftaki elektrik kablosu gibi çıkmıştı :D

damar güçten çok yağ oranına ve genetiğe bağlı olarak çıkar

Back
Yukarı