Kolda Çıkan Benekler (Resimli)

Merhabalar 9 aydır aralıksız bu sporu yapıyorum. Düzgün antrenman programlarım ve beslenme düzenim var. Mükemmele yakın gramaj ve kalori hesabı ile besleniyorum. İlk 5 ay sadece normal besin, sonra da bu güne kadar Protein, BCAA, Creatine, Omega 3 kullandım sup olarak. Zamanını tam bilmemek ile birlikte kollarımda genelde triceps üzerinde koyu kırmızılı kahverengine kaçan benekler çıktı. Ne ile alakalı olduğunu çözemedim. Araştırdım alerji olarak belirtiliyor her yerde. Kesin bir sebebi olabilir mi ? "Şundan" , "bundan" yada "şunu iç-ye düzelir" gibi yorum yapılabilir mi ? Benim için bir zararı yok ama tabii olmasalar daha iyi olur. Bu arada kollarım 32cm di başlamadan evel şimdi 38cm. 41i gördüğüm de oldu Creatine aldığım zamanlarda. Bu genişleme yüzünden de olmuş olabilir mi acaba ? Açıkçası çok kısıtlı zamanım olduğu için doktara gidecek vaktim de yok sayılır. Çok önemi olan bir rahatsızlık olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden de size sorayım dedim.
Birinci resimde daha belirgin:
1.jpg

İkinci resimde ışık yüzünden çok belli olmamış.
2.jpg

İlgilenen herkese teşekkür ederim.

Bunlar bende de var yıllardır . Kullandığım sivilce ilacına bağlıyorum sadece kollarım da var ama benimde ..

Bir ayda 15 kilo, gunde 500gr almissin da saglik daha onemli.
Kollarindakileri sivilceye benzetemedim ama yine de cildiyeye gitmende fayda var.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesin birsey söyliyemesemde vücutta cikan bu tür leke ve kizarikliklar,karacigerin asiri zorlandigina isaret edebilir,hem bol proteinli agir bir beslenme hemde suplement kullanimi karacigeri asiri yormus zorlamis olabilir,ama tabiki en dogru cevabi uzman bir kisi vericektir.Ara ara bendede olan bu tip alerjik lekelerde ben beslenmemi biraz hafifleterek karacigere fazla zorlanmamaya gayret ediyorum simdiye kadar da olumlu sonuc aldigimi söyleyebilirim.

kesin birsey söyliyemesemde vücutta cikan bu tür leke ve kizarikliklar,karacigerin asiri zorlandigina isaret edebilir,hem bol proteinli agir bir beslenme hemde suplement kullanimi karacigeri asiri yormus zorlamis olabilir,ama tabiki en dogru cevabi uzman bir kisi vericektir.Ara ara bendede olan bu tip alerjik lekelerde ben beslenmemi biraz hafifleterek karacigere fazla zorlanmamaya gayret ediyorum simdiye kadar da olumlu sonuc aldigimi söyleyebilirim.
Bu cevap açıkçası beni korkuttu. Protein değerlerini biraz daha düşürüp diyetimi yenileyerek deneme yapayim. Aşırı protein yüzünden olmuş da olabilir.

Bendede var ya benim on kol da oldu nokta nokta 3 tane ama igne deligi buyuklugunde sknti yaratmıyor da neden cikiyo onu mrk ettm

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir arkadaşım var, dün ona rast geldik konuştuk sordum. 8 senedir steroid kullanıyor ve müsabakalara katılıyor. Onun kollarında da var. "Ben kullanıyorum bende var, sen kullanmıyorsun sende de var. Demek ki ters bir şey yoktur merak etme cilt ile ilgilidir. Doktora gittim herhangi bir şey demedi" dedi. Karaciğer zorlanmasından olabilir mi şunu şunu kullanıyorum dedim "yok la onlardan hiç bir şey olmaz" dedi :D

Back
Yukarı