Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok kola içen birisiyim ve ayrıyetten vucüt çalışıyorum ama kolayı bırakamadım 1 gün içmesem diğer gün içesim geliyor her neyse kaslarıma ne gibi engeller yapar kolanın kaslara zararı nedir arkadaslar
çok basit,bir bardağında 9 adet küp şeker varmış,1 litre içince ne kadar şeker alıcağınızı varın siz hesap edin,bulk sanız sorun olmaz sanırım,ama yağ yakmaya çalışıyorsanız büyük sorun.
yazın maalesef kola içiyorum tabi abartmadan kötü bir şey biliyorum ama dayanamıyorum lightini içiyorum ama ara sıra elbette oda sağlığa zararlı kışın hiç içmem
çok basit,bir bardağında 9 adet küp şeker varmış,1 litre içince ne kadar şeker alıcağınızı varın siz hesap edin,bulk sanız sorun olmaz sanırım,ama yağ yakmaya çalışıyorsanız büyük sorun.
bulkta bile yağ oranını korumak lazım sonuçta o yağları sonra yakarken eğer yağı ne kadar fazla yapmışsak definisyonda o kadar çok kas kaybıda oluşacak.ama dünyayada 1 kere geliyoruz ayrıca vücudunla para kazanmıyorsun manken değilsin oyuncu değilsin yavaş yavaş gelişsende sorun olmaz
Bende artık neredeyse su yerine cola içiyorum, asitli asitli çok hoşuma gidiyor, susuzluğumu daha iyi gideriyor gibi geliyor, cola zero yada pepsi max içiyorum, sanırım normalini içsem çoktan obez olmuştum. Cola + sigara en sevdiğim ikili maalesef
Fakat diyetisleyenler, tatlandırıcılı içeceklerinde, bir süre sonra vücutta şeker gibi algılandığını ve o şekilde tepki verdiğini söylüyorlar, geçen bir tv programında izledim, bilmiyorum ne derece doğru.