Kol ve Omuz Hacim Sorunum var

Merhabalar.7aydır bu sporu yapıyorum 2 ayıw whey kullanıyorum whey biti simdi optimum gainere geçcem hacimlenmek için.1.82 ye 72 kiloyum.Sorum şu.Omuzlarım ve kolum çok zayıf ince.Ama göğüslerim çok şişkin.Ekisk bölgelerim omuz ve kol.Programımı nasıl yapmalıyım ? 2gün gidip 1 gün dinleneyimmi yoksa 1 gün çalışıp 1 gün dinleneyimmi?Omuz ve ön kolu aynı antreana ve haftda 2 kez yapmayı düşüüyorum.Nedersizin ?

Ba ak çalışıyorum.Ama nasıl kombine edeceğimi bilemedim.

ÖN kol-omuz, göğüs-arka kol, sırt-bacak şeklinde çalışssam ve 2 gün gidip 1 gün dinlensem nasıl olur ? Hem böylece omuz ve ön kolu haftada 2 kere çalıştırmış olurum.

Merhabalar.7aydır bu sporu yapıyorum 2 ayıw whey kullanıyorum whey biti simdi optimum gainere geçcem hacimlenmek için.1.82 ye 72 kiloyum.Sorum şu.Omuzlarım ve kolum çok zayıf ince.Ama göğüslerim çok şişkin.Ekisk bölgelerim omuz ve kol.Programımı nasıl yapmalıyım ? 2gün gidip 1 gün dinleneyimmi yoksa 1 gün çalışıp 1 gün dinleneyimmi?Omuz ve ön kolu aynı antreana ve haftda 2 kez yapmayı düşüüyorum.Nedersizin ?

fatiko kol antremanını bilmem ama omuzda sana bazı tavsiyeler verebilirim. benımde en iyi bölgem omuzdur . Omuz antremanı yaptığın gün kesinlikle omuza çift press hareketi uygula ; yani 2 ayrı press hareketi. omuz press makinası varsa omuz press makinasını kesinlikle programından cıkartma benım en iyi hissettiğim omuz hareketlerinden birisidir. yana acıslarıda 2 kez yap söyleki ben sana ufak bi program yazim kendim uyguladığım;

dumbell shoulder press 4x10
side lateral raise 3x12
shoulder press machine 4x10
dumbell front raise 3x10
side lateral raise 3x12 veya rear lateral raise 3x12

omuz günü trapez calısıyorsanda devamında
upright row ve dumbell shrugs hareketlerini süper setle 3x15

antreman bitiminde 2,5 kg dumbellarla side lateral yap 20 tekrar ve antremanı bitir.
son olarak omuz idmanlarında gerilim cok önemlidir. yani haretkerin negatifleri
negatif kısımda yavaş yap. yanma hissini yaşayacaksın ve omuzlarındaki gelişimi göreceksin. yapısal bi durum değilse omuzların gelişim kaydeder

(kendi görüşümdür herkesde tutcak diye bir durum yok )

not: omuz ve bacağı aynı gün calısıyorum.

Çok teşekür ediyorum dostum.Peki haftada kaç kere çalıştırmalıyım omuzu ? bide omuz makinası yok sadece barlar filan var makina oturuyosun filan öyle.Ne apmalıyım onun yerine ?

Çok teşekür ediyorum dostum.Peki haftada kaç kere çalıştırmalıyım omuzu ? bide omuz makinası yok sadece barlar filan var makina oturuyosun filan öyle.Ne apmalıyım onun yerine ?

iyi olduğun bölgeleri haftada 1 kez calıstır zayıf bölgelerini 2 ye cıkartmakdan yanayım omuz makinası yoksa

arnold shoulder press hareketini uygulamanı tavsiye ederim. beslenme cok önemli onuda belirtmek gerek.

Arkadaşlar konu güncel.Bugün gidip 5 kg optimum gainer aldım.yarın baslıcm.Simdi ön ve arka kolu aynı gün mü çalıştıraım ? omuzu hangi bölgeyle beraber çalıştırayım ? nasıl bi kombinasyon izlemem lazım ?

Arkadaşlar konu güncel.Bugün gidip 5 kg optimum gainer aldım.yarın baslıcm.Simdi ön ve arka kolu aynı gün mü çalıştıraım ? omuzu hangi bölgeyle beraber çalıştırayım ? nasıl bi kombinasyon izlemem lazım ?

omuzu bacak ile aynı güne al bence

önce omuz ardından bacak yap

bacak antremanında testosteron ve büyüme hormono salgılanıyor, omuzlarına faydası olabilir

aynısını diğer çalışma gününde kolun içinde uygulayabilirsin. önce kol sonra bacak

Okumaya başlıyorum.Teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:31 ----------

Okudum.Ozaman ben bacakla kolumu yoksa omuzu mu beraber çalıştırayım .s

Back
Yukarı