Kol Sorunum ve Takıntım Yardım Edin

Ben 6 aydır spor yapan 1.88 boyunda 93 kilo biriyim. Arkadaşlar çok fazla kol takıntım var. Cumartesi günümü sadece ön ve arka kola ayırıyorum ve biceps için 6 triceps için 4 hareket yapıyorum hocam ve arkadaşlar fazla hareket yaptığımı söylüyor fakat bundan 3 ay önceye kadar 37 cm olan kolun 40 cm oldu yani gelişim var ama hocam yapma diyor sizce devam mı etmeliyim yoksa azaltmalı mıyım

bende fena halde kol takıntılı biriyim bana göre bicepsler ve tricepsler vucudun en çok iş gören kasıdır. biceps ve tricepssi neden aynı gün çalışyorsun öncelikle bunu sorayım ?

Benim 3 aydır kollarım 38cmde kalmıstı artmıyordu.Son 1 aydır kolu tek güne aldım,agır ve 10-10-8-8 şeklinde biceps ve triceps için 3-4 hareketler girmeye başladım.Aynı zamanda göğüsten sonra 1 triceps,sırttan sonra da bir biceps hareketini 3x8 yaptım.Ben de eskiden az hareket yapardım yeridme sayardım.Ama gördüm ki arkadaş gibi hardcore girince büyüyor kaslar.2 ayda 2 cm olcu aldım.

(: fikir sormussun uste cikiyosun,herkesin fikrini al kendi uygun gordugunu uygula.benim fikrim ise her zaman biceps triceps super setler halinda 3 hareketten olusmalidir"olmustur 2 harekette forearm cakarsin,al sana devasa kollarin formulu (bicepsler vucudun aynasidir)

aynen bicepler aynadır göğüslerde tamamlar. ama bicepse 6 hareket yapmaya yetiyomu enerjin. hepsini verimli yapabiliyormusun.2-3 hareket yeter gibi.

Back
Yukarı