kol kasları

öncelikle herkeze slm ben uğur evde vücut geliştirme yapıyorum göğüs kaslarım çok iri
ön kol kaslarımı geliştiremiyorum çok sert çalışıyorum fakat 1 hafta da aynı gücü toparlayamıyorum ek besin olarak ne önerirsiniz ilaçlar hakkında bilgim yok bu arada boy1,75 kilo85

loveman dedi:
öncelikle herkeze slm ben uğur evde vücut geliştirme yapıyorum göğüs kaslarım çok iri
ön kol kaslarımı geliştiremiyorum çok sert çalışıyorum fakat 1 hafta da aynı gücü toparlayamıyorum ek besin olarak ne önerirsiniz ilaçlar hakkında bilgim yok bu arada boy1,75 kilo85
Evde çalışıyorsan ilaçlara gerek yok.Sadece biraz yemeğine özen göster.Mesela daha fazla tavuk,et ye, süt iç.Ayrıca evde çalışan arkadaşlarım genelde hergün dambılla ön kol çalışır.Bu çok yanlıştır.Hergün aynı bölgeyi çalışmak yarar getirmeyeceği gibi zarar getirir.Çünkü kiçik kas grubları kendini 3 günde 1 yeniler.Gereğinden fazla çalışmak kasları eritir.Göğüs için de şınav çekebilirsin.Ama sana farklı bi şınav önericem.Ayagını sandalyenin ucuna koyarak egik düzlem oluşturacaksın ve bu şekilde çekeceksin.Bu çok faydalı olur...

loveman dedi:

öncelikle forumu iyi bir okumanı tavsiye ediyorum özellikle antrenman bölümünü..Seni normal hayatta tanıyan biri olarak vücut genetiğinin çok iyi olduğunu soyleyebilirim .sen hiç body yapmadan 8-9 aylık body ciler gibi gözküyordun zaten ama kollar küçük gögüslerine göre.diğer arkadaslarında yorumlarını yapabilmeleri için bi fotoğrafını koymanı oneririm.

veyron dedi:
loveman dedi:

öncelikle forumu iyi bir okumanı tavsiye ediyorum özellikle antrenman bölümünü..Seni normal hayatta tanıyan biri olarak vücut genetiğinin çok iyi olduğunu soyleyebilirim .sen hiç body yapmadan 8-9 aylık body ciler gibi gözküyordun zaten ama kollar küçük gögüslerine göre.diğer arkadaslarında yorumlarını yapabilmeleri için bi fotoğrafını koymanı oneririm.

hay allah forumu iyi oku diyorum kendi yaptığım işe bak bayanlar forumuna açmışsın konuyu moderatörlerden biri taşıyabilirmi acaba konuyu uygun yere :D

kol için en fazla 3 hareket yap
burberl+hummer
tmmlamak için consantiration
bu3 hareket yeterli
nizami çalış ağır çalışıcam diye hareketleri sakın bozma.sadec ekoların çalışsın pistonu düşün sadece kollara konsantre ol vücudunu dinle!
ben ağır girip az tekrar yapıyordum şimdi daha hafifi en az 12 tekrar yapğıyorum daha iyi randıman alıyorum sende vücudunun reaksiyonunu test et
kolay gelsin

Back
Yukarı