Kol kasım çok geç gelişiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ciko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ciko

Üye
Ben haftada 2-3 gün biceps, triceps çalışsamda çok geç gelişiyor, hatta hiç şişmedi desem doğrudur.nedendir sizce? bilen varmı? çok az biceps var triceps ise gayet iyi.

2-3 gün yerine 1 gün çalışmayı deneyebilirsin bicepsini
Sırt çalıştığın gün bicepside girersin 1 hafta dinlendirirsin
Birde bu şekilde dene
Hareketleri nizami yap çoğu kişinin düştüğü hataya düşüp yüksek ağırlık kaldırıyorum diyerek kendini kandırma vücudunla değil bicepsinle kaldır ağırlığı.

Biceps triceps programın nedir?

Nedenini kendin söylemişsin zaten haftada 2-3 kere çalışmak. Bazen istisna olur omuz triceps biceps 2 gün çalışılabilir ama 3 abartı bence. Haftada 1 kere çalış tam çalış.

haftada bir bölgeyi 3 gün çalışman içim muazzam bir beslenme ve dinlenme düzeninin olması gerekir.ayrıca alt yapının da olması gerekir.antrenman programını yaz kesin birşeyler söylemeye çalışalım.

bundan sonra dediğiniz gibi haftada 1 kez çalışacağım. .) Kaldırdığım kilo halter ile çalışınca 10, dambell ile çalışınca 6 kilo.

Programım su sekilde:

BARBELL CURLS

CONCENTRATİON CURLS

CURLS

HAMMER CURLS

HIGH PULLEY CURLS

REVERSE CURLS

Not: hepsi 2 set

Son düzenleyen: Moderatör:
3 hareket 4er set benim önerimdir.bu kadar çeşitliliğe gerek varmı dersen,bence yok.

Max. 3 yada 4 egzersiz koy kendine hepsini nizami yap haftada 2 kereden fazla çalıştırma beslenmene ve dinlenmene dikkat et ozaman geliştiğini anlarsın sadece sabret ıgne ıle kuyu kazmak gıbıdır bu spor...

Back
Yukarı