Kol Kırılması ve Kol kası çalışmaları

Merhaba arkadaşlar,
bundan 6-7 yıl önce bi kol kırılması yaşamıştım sol kol bileğe yakın bi yerlerde ön kolda yani.Şimdi salonda çalışırken bu kol kendini hissetiriyordu yani ben burdayım diyordu:) ancak bundan 2 hafta önce falan iyice kol fena olmaya başladı ve antremanı kesmek zorunda kaldım sanırım o hale gelmesinde benimde kollla bu olay yüzünden çok fazla masaj atraksiyonu yapmamın etkisi oldu.Neyse 1 hafta ara verdim ,gerekli-zorunlu bi ara oldu.Şimdi tekrar başladım ama kola tam yüklenmek istemiyorum çünkü hala hissediyorum.Bu neden olur acaba kol dahamı zayıf yoksa inanışa göre kırılan kol daha sağlam oluyo ondan mıdır nedir?Bi bilgilerimizi ve tavsiyelerimizi paylaşalım arkadaşlar.
Saygılarımla

aynı derddi bende yaşıyorum sağ el bileğim kırılmıştı şu an o kadar ağrısı yok ama üstüne yavas gidilerek geliştirilebilcegine inanıyorum bide bu kırıgın ne zaman olduguna baglı eger daha sağlam olacaksa... bilindigi gibi küçük yaşda kaynayan kemik daha sağlam oluyor ;)

Ya işte orta 2 falandı küçüktük yani:) şimdi şükür o ağrı yok ama z bar curl yaparken barı bıraktığımda böyle kolumu direk bırakmamam gerekiyor biraz kasıp öyle bırakınca kendine geliyo velhasıl ilginç bi olay
:)

kaynayan kemiğin bildiğim kadarı ile aynı yerden kırılması oldukça zordur.aradan uzun zamanda geçmesine rağmen antrenmanda bu tepkiyi vermesini ben o bölgenin zayıflığına bağlıyorum.barı fazla sıktığınızda ön kol bölgesinde bu ağrılar dayanılmaz bir hal alabilir.direk ağır kilo ile aceleci çalışmalardan kaçının.

burdanda çıkarıyoruzki aceleye gerek yok ;)oldukça yavaş gelişen bi bölgeymiş gibi yavaşça üstüne giderek biraz daha tecrübe etmek ve kendini mecburda kalarak olsa frenleyebilmek :D

kirilmis ve titanyum plak takilmis kolla gayet nizami idman yapiyorum.
doktorun da gorusu uzerine gidilmesi yonunde tabi arizaya baglamadan.
aksi halde hareket kisitliligi ve kireclenme soz konusu olabiliyor ...

Back
Yukarı