Alçı 10.08.2012 cuma günü çıktı... İlk günler bileği oynatmak imkansızdı , sıcak su içinde egzersizler ile açtım bileği....
Alçıyı çıkaran doktor spora dönüş için en az 3 ay dedi...Ama ayakta uyuyordu ve sözüne pek itimat etmedim...
Geçtiğimiz Pazartesi günü ortopedi doktoruna muayene oldum... Çok kötü bir kırık olmadığını ve tam olarak kaynadığını söyledi.. Spora dönüş için en az 2 ay dedi...
Salı günü ise spor hekimine muayene oldum o da güzel kaynadığını söyledi... Spora dönüş süreci için ise en az 1,5 ay dedi... (Üç gün içinde üç farklı doktor üç farklı zaman dilimi söyledi)
Spor hekiminin isteğiyle Fizik tedaviye başladım toplamda 15 seans olacak şekilde.. Evde yapmam için egzersizler verdi... 4 Seans yaptım şu ana kadar...
Son 40 gün içinde 6 kez röntgenim çekildi.. Bu 6 röntgene 3 ortopedi doktoru , 1 fizyoterapist ve 1 spor hekimi baktı.. Hepsi de kırığın tamamen kaynadığını belirtti...
Calsiyum desteği aldım onu kullanıyorum kemikler için...
Bayramdan sonra haftada iki gün yüzme ve iki gübde bacak mide ve bilek antremanı olmak üzere çalışma programı yapmayı düşünüyorum...
Bir süre sonra bu süreci , nasıl iyileştiğimi tekrar kollarımı nasıl eşitlediğimi , yapılması/ yapılmaması gerekenlerin hepsini toparlayıp bir başlık açacağım... İlerde aynı kırık sorununu yaşayan arkadaşların faydalanıp okuması için...