Kol gelisimim hakkinda

Dostum yanlis anlama ama 2 ay geçmişin var yaza kadar 30 santimden 42 olur mu demişsin ben 1.5 seneye yakin yapiyorum 4-5 aydir sağlam bulk yapiyorum 41.5 a ucundan dokunduruyo kesinlikle olmaz demiyorum ama çok çok zor bu spor çok çok sabır işi beklentini çok yüksek tutma motivasyonun düşer. Kolay gelsin basarilar
Bu ay sonu hedef 38-39 yazarim buraya sonucu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir kişi de dememiş ki aga 2 ayda 6.5 santim kol hacmi almak nedir diye? ya ben ve bizim salondaki arkadaşlar çok kötüyüz ya da bu arkadaş insanüstü bir genetiğe sahip.

3. Ay sonunda 39 kol hedefliyor bana pek inandirici gelmedi doğruysa da takdir ederim
ben de onu diyorum bizim salonda bir arkadaş var çocuk gerçekten sağlam çalışıyor 1 yılda falan 40 cm. kol anca yapabildi. 1 yılı bile geçmiş olabilir ama yağsız bir şekilde 40 cm. kolu. bu arkadaşın yağlı bir şekildeyse olabilir belki ama yağsızsa gerçekten çok şaşırtıcı.

ben de onu diyorum bizim salonda bir arkadaş var çocuk gerçekten sağlam çalışıyor 1 yılda falan 40 cm. kol anca yapabildi. 1 yılı bile geçmiş olabilir ama yağsız bir şekilde 40 cm. kolu. bu arkadaşın yağlı bir şekildeyse olabilir belki ama yağsızsa gerçekten çok şaşırtıcı.
Vay be gelisimim iyi mi :D bizim salondaki hocada inanamadi toz kullaniyorsun falan diyen oluyo ama ne toz ne bir sey dogal yonden siki besleniyorum antremanim guzel belki genetigimde iyidir yani bilmiyorum ama bos bilgi vermem yani buraya merak etmeyin oyle olsa 2 ayda 40 falan yazarim kardesim saygi lutfen subatta yine yazicam buraya kac oldugunu bizim antrenor helal olsun dogal yoldan daha cabuk gelisirsin dedi

Vay be gelisimim iyi mi :D bizim salondaki hocada inanamadi toz kullaniyorsun falan diyen oluyo ama ne toz ne bir sey dogal yonden siki besleniyorum antremanim guzel belki genetigimde iyidir yani bilmiyorum ama bos bilgi vermem yani buraya merak etmeyin oyle olsa 2 ayda 40 falan yazarim kardesim saygi lutfen subatta yine yazicam buraya kac oldugunu bizim antrenor helal olsun dogal yoldan daha cabuk gelisirsin dedi

Doğal dediğin protein tozu kanatlandirmiyor zaten "besin takviyesi" 29.5 santim kolla basladiysa 2 ayda ne kadar şişman olabilirsin ki ? Fotografli gelişim bekliyorum

spora başlamadan önceki zamana ait kol fotoğrafın varmı hiç ve şimdiki zamana ait varsa atabilirmisin ?

3. Ay sonunda 39 kol hedefliyor bana pek inandirici gelmedi doğruysa da takdir ederim
f87d21cbc4baa05a8c24fad08f1bccf1.jpg

Bu baslangicim
f2b060633c9488b2e265b00a78fa3c0c.jpg

Buda 2 aydan 1-2 hafta once 3. Ay fotografimi subatta yani 3.ayimda aticam kardesim

Back
Yukarı