kol gelişimim çok yavaş..

arkadaşlar 7. ayı mı doldurmak üzereyim göğüs omuz kanat bacak brelirginleşti onlarda ölçü almadım zaten bayağ geliştiler..fakat 7 ayda 4 cm kol ölçüsü alabildim soun nedir anlayamadım.

kol programı:
barbell curl 4x8
hammer curl 3x8
incline dumbellcurl 3x8

alna press 4x8
pushdown 3x8
frenchpress 3x8

7 ayda 4 cm oldukça iti çünkü kol egzersizlerle belirli şekli alır ama büyümesi oldukça zordur göğüs kanat gibi büyümesini beklememelisin vucudu oldukça iyi adamların kolları bazen vucuduna göre küçük durabiliyor bana göre büyümesi en zor bölgelerden birisi de kol

kolda 7 ay gibi bir sürede 4 cm iyi bir ilerlemedir ancak kişiye göre değişen bir durum var bir kişinin kolda 1 yılda geldiği seviyeye başka biri 1 yıl 6 ayda gelebilir genetik işi sonuçta sen kolda en fazla 3 temel hareket girmeye devam et az tekrar çok ağırlık sistemini uygula beslenmene dikkat et motivasyonunu yüksek tut zamanla istediğin ilerlemeyi görürsün iyi çalışmalar

başlarda kola fazla konsantre olmamanı öneririm her hareketinde kolundan destek alıyorsun zaten bu yüzden kollarını incitmemen koruman gerekir yağsız 4cm kol ölçüsü aldıysan zaten cok iyi ama kilon yağ oranını bilmeden birşey diyemeyeceğim

Back
Yukarı