Kol Büyüklüğü?

48 50 cm gören var var be ben 8 ay gıtmeme rağmen soguk 35. sıcak ölçmedim.omuz ve göğüsü nası ölçüosunuz bu arada?

Yaş 19 boy 178 kilo 65 kol soğukken 33 cm. Basladigimda 52 kiloydum ve kolum 25 cm idi. 10 ay oldu. Sizce gelisimim kötü mü?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaş 27 boy 177 kilo 84 kol 42cm . (Soğuk) hedef 44-45 cm . Bu arada 2 senedir yapıyorum bu sporu . Ve çok nadir suplement kullandım. Tamamen doğal beslenip , suplemente vereceğiniz parayı tavuğa , lora , yumurtaya ve pirince , bulgura harcayın. İnanın bana çok daha fazla verim alacaksınız.

Ben en son söylemiştim herhalde kayıp yaşadım sanırım sporu bırakmıştım şu anda soğuk 33 santim kasınca 35 falan oluyor sıcakken ölçmedim boy 178 kilo 65. Bir ara 74 falandım sporu bırakınca hemen kilo veriyoz arkadaş. Çok acayip bir şey bu spor.:)

arkadaşlar burada kolum 44-45 yazanlar hayal dünyasında yaşayan arkadaşlardır. bilgsayar başıında youtubedan jeff saidin, lazarovun antremanlarını cips kola yiyip içip izleyen arkadaşlardır. ortalama 80 kilo olan gerçek sporcu olan bir fitnessçinin kol ölçüsü soukken 36 ile 39 arasında olur.bu da diğer insanlara göre gözle görünür bir artıdır.sporcu oldugun belli olur. üstü aşırı profesyoneldir. ha kol ölçüsü 43-44-45 yazan arkadaşlarda doğuştan obez olup göbeklerinde çay bardağı taşıyan arkadaşlardır .saygılar selamlar..

arkadaşlar burada kolum 44-45 yazanlar hayal dünyasında yaşayan arkadaşlardır. bilgsayar başıında youtubedan jeff saidin, lazarovun antremanlarını cips kola yiyip içip izleyen arkadaşlardır. ortalama 80 kilo olan gerçek sporcu olan bir fitnessçinin kol ölçüsü soukken 36 ile 39 arasında olur.bu da diğer insanlara göre gözle görünür bir artıdır.sporcu oldugun belli olur. üstü aşırı profesyoneldir. ha kol ölçüsü 43-44-45 yazan arkadaşlarda doğuştan obez olup göbeklerinde çay bardağı taşıyan arkadaşlardır .saygılar selamlar..

Mükemmel cevap :D Çevremde de çok var. Yağ oranı zirvede. 45-46 cm kol var diyo. Ulan zaten kolunun yarısından fazlası yağ !

40 41 cm kolum var ama bence kol büyüklüğü değil vücuttaki simetri ve oran orantı daha önemli yağ oranımda öyle fazla değil

Back
Yukarı