Kol Antremanım

Öncelikle tüm foruma selamlar yaşım 17 bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum. Badi serüvenim geçen sene ramazandan sonraki ay ile başlamıştı ama arada 2 ay ara verdiğim oldu düz 1 senedir bb yaptığımı varsayalım. Şuanki kol ölçüm 38-39 cm. Hedefim mart ayına kadar 41 cm en kötü 40 olmasını istiyorum 4 ayda 2 cm artabilirmiyim sizce beyler ?? Günde 100 gr a yakın protein alıyorum boyum 1.79 kilom 76. Az önce antremandan geliyorum ve hocamla konuştum hocam böyle böyle bi hedefim var sizce olurmu diye cevabı aynen şu oldu. " Fantastiko54 sen buraya haftada 4 gün geliyorsun 1 seneye yakındır bizim salondasın her ne şart olursa olsun haftada 4 gün geliyorsun hiç aksattığını görmedim ama kusura bakma hiç bir supplement kullanmadan çok zor en fazla 39 39.5 a çıkarsın ama 41 e çıkman çok zor çıkarsın ama çok yağlanırsın dedi. şuan sen olanı koruyorsun dedi " Malum öğrenci adamım supplemente verebilcek para bulamıyorum fakat bu spor benim için bir hobiden çıktı ve artık kafamda bir takıntı olmaya başladı. Her ayna karşısına geçince kollarım incecik gelmeye psikolojim bozulmaya başladı. Sizce supplement almadan 4.5 ayda çıkabilirmiyim ?? Kol antremanlarımı yazayım

Pazartesi
Dumbell curl x4
Oturarak sehpada z barı kaldırıyorum ismini bilmiyorum ( kapalıdan ) x4
Hammer x4
Alna press diye bir şey var hocam öyle diyordu ona arka kol için yatıyorduk alnımıza z barı indiriyorduk ondan x4
Push down x4
Dibs x4

Çarşamba-Göğüs

Cuma-Omuz sırt kanat

Cumartesi ( Hafif antreman )
Dumbell curl
Push downun aşşağıdan çeklini x4
ayakta z barla basıyorum açıktan x4
alna press
push down

Sizin yorumlarınız benim için çok önemli arkadaşlar/abiler hepinize iyi forumlar

Hocan sana supplement satmak istiyor. Bu konuda söylediklerine aldırma. Ama protein alımını doğal yollardan günlük en az 20 gr kadar artırmalısın.

Kol çalıştırırken aşırıya kaçmamaya çok dikkat edilmeli. Sebebi , göğüs, sırt ve omuz çalışırken de kollar etkili bir şekilde çalışıyor. Bir de üstüne haftada 2 kol idmanı..

Bir de, bacak çalışmadan genel gelişimin sekteye uğrayacaktır.

Whey al, günlük proteini 120 grama çıkart antrenman şiddetini bilmiyorum ama biraz daha sert gir kola arka kolu ihmal etme 1 ay deneme yanılma yöntemiyle öğrenebilirsin.

Edit:Haftada 1 gün çalış ve arka kola 4 hareketten fazla ön kolada 3 hareketten fazla girme benim kendi görüşüm.

Back
Yukarı