Uzun zamandır sporla fazla içli dışlı olmamam sonucu kilo sorunum büyük boyutta arttı. Bende yaz sonuna kadar uygulamayı düşündüğüm kabataslak bi plan kurdum kafamda. Kesin uygulamayı düşünüyorum fakat elbette yanlış uygulayıp 0 + 0 = 0 olsun istemiyorum
tüm yaz yazlıkta olacağim için bunları yapmak pek sorun olmicak:
- sabah saat 8-10 arası tempolu koşu
- günde en az 1km yüzme
diet yapmaktansa aşırıya kaçmadan yemek yemek daha mantıklı geliyo bana. tatlı olarak hamur değilde sütlü tatlıları düşünüyorum tabi buda aşırıya kaçmicak.
şimdi sormak istediğim bunlara ek olarak yapmam gereken başka birşey varmı ? amacım kas yapmak değil. mekik, şınav ve ip atlama gibi hareketleri yapmayı düşünüyordum fakat bilinçsizce yapılırsa yarardan çok zararı var. (mekik ve ip atlamayı becerebiliyorum ama şınavı cüsseden dolayı yapamıyorum
) bu hareketleri uygulasam koşudan öncemi sonramı yapmam gerekiyor ? ben koşudan sonra hazır ısınmışken bu hareketleri yapmayı düşünüyordum fakat yanlış yapmaktan korktuğum için kararsızım.

- sabah saat 8-10 arası tempolu koşu
- günde en az 1km yüzme
diet yapmaktansa aşırıya kaçmadan yemek yemek daha mantıklı geliyo bana. tatlı olarak hamur değilde sütlü tatlıları düşünüyorum tabi buda aşırıya kaçmicak.
şimdi sormak istediğim bunlara ek olarak yapmam gereken başka birşey varmı ? amacım kas yapmak değil. mekik, şınav ve ip atlama gibi hareketleri yapmayı düşünüyordum fakat bilinçsizce yapılırsa yarardan çok zararı var. (mekik ve ip atlamayı becerebiliyorum ama şınavı cüsseden dolayı yapamıyorum