Öyleyse tayt giy.Eşofmanla koşan atlet gördün mü sen hiç? Sürtünmeyi azaltıp hızlı koşmak için illa ki erkek için olan koşu taytlarından giyeceğim. Hatta gayet de erkeksi duruyor bak usain bolta
Öyle yapacağım ama dediğim gibi dar olduğu için belli oluyor belli olmaması için ne yapabilirim diye düşünüyordum ben deÖyleyse tayt giy.
Sliple de belli oluyor ya zaten slipsiz giymemiştim[DOUBLEPOST=1468269499][/DOUBLEPOST]Slip giyin üstüne tayt giyin olmaz mı ?
Hehehe elbette değilim ama cidden çok hız kesiyor. Ayrıca geçen seneye kadar şort giyerdim denizde bu sene decathlondan mayo aldım cidden fark var. Ayrıca mayosuna baktım meraktan 1350 poundmuş :O[DOUBLEPOST=1468269572][/DOUBLEPOST]Hahahahhahahaha Sen Usain Bolt musun? Dorian Yates in giydiği mayoları da giysene denizdehiç güleceğim yoktu ya
Sonunda anlayan biri çıktı beniAtletizmde mecburigeçen sene benimde başıma geldi.Ben atletizim pistine giderken aldım , antremanlardada giyiyordum çooook rahat bişey koşu taytı.Ben sık sık şort giyip gezen rahat gezmeyi severim.Ama koşarken tayt resmen üstünde birşey yokmuş gibi rahat geliyor , antremanlarda giymeye başla derim , çünkü 2000 metre , 1500 metre , 60 metre kısa mesafe olsun orta mesafe olsun hep giydiriyorlar alış..Ozaman 88kiloydum
popodan biraz fire veriyorduk.