Koşu bandı hakkında

Merhaba arkadaşlar abiler ben eve koşu bandı almak istiyorum istanbulda oturuyorum nerden alabilirim ? Birde 17 yasında 100 kilosum kısa zamanda nasıl zayıflayabilirim ? Son olarak hangi kosu bandını önerirsiniz f azla param yok uygun birşeyler söylerseniz sevinirim . Saygılar

Koşu bandı kullanmak zararlı hele ki 100 kilo isen, eklemlerine zarar verebilirsin.

Sokak da koşmanı, veya bisiklet tarzı birşeyler almanı öneririm.

yürüyüş bandı alma cardio bisikleti al veya ev tipi trambolin al üstüne çık zıpla yürüyomuş gibi hızlı tempoda hareket et( Ben öyle yapıyorum) Trambolin çok fazla derece efor harcattırıyor iyi ter atıyorum. düzenli yapıldığı zaman kilon erir gider.Düzenli beslenme ve dinlenmeyle birlikte.

Cevaplarınız için teşekkürler trambolin koşu bandı kadar zayıflatırmı ? Birde cardio bisikleti dediğimiz normal bisiklet mi ?

googleye cardio bisikleti veya eliptik bisiklet yaz ordan bakabilirsin.Koşu bandı kilona göre iyi bir seçenek değil günde 15-20dk trambolinde hareket yap yürüyüş bandına bin basar ;)

ya arkadaşlar nediyosunuz siz koşu bandı değilde bisiklet önermişsiniz yarısı kadar bile kalori harcatmaz bisiklet ha bu arada ilk başta öğünleri küçültün "O" böyle tabakta yiyorsanız "o" buna indirin

Back
Yukarı