kizlarin hoslandigi erkek tipi

hoşlanma tek taraflı bir olay değildir. bir insan aşık olur ama senin aşık olduğun kadar bu aşkın karşıda belirmesi gerekir.

öteki türlü tek taraflı ilerler ki genel anlamda ben kızların aşık olduğunu sanmıyorum. bakacak olursanız ayrılık sonrası intihar eden yada kendisini içmeye veren kız çok az görürsünüz!

herkesin beğenisi farklıdır. seni beğeneni bulana kadar arayış içinde olacaksın. ama burda dikkat edilmesi gereken seni sen olduğu için seven birini bulman lazım.

kıvanç tatlıtuğ yada burak özçivit gibi standart üstü yakışıklılığa sahip değilseniz hiçbir kız asla sizi sevmez ha sevgili olabilir ama akıl tatlıtuğ ve özçivit gibilerindedir ilk başta yakışıklılık önemlidir. sonra kızlar doğası gereği güçlü erkek sever günümüzde malum güç para demektir para yoksa yakışıklılıkta bir yere kadar ondan sonra eğitim önemli konuşma önemli bakımlı olmak önemli sporcu fiziğide iyidr kızlar için ama hafif plaj vücududa iş görür durum böyledir bakmayın kızların yalancı olmasın sadece beni sevsin demelerine durum çok farklı arkadaşlar en sıradan çirkin kızın peşinde 1000 erkek var haliyle kızlarda artık sıradan erkek istemiyorlar özellikleri çok olanı istiyorlar dost acı söyler

Yahu istedigin kadar yakisikli ol agzin laf yapmıyorsa bitersin.Arkadas forumda kizlardan ceken ne kadar kisi varmis boyle

kızların erkekte hoşlandığı şeyler
1.para
2:ağzının laf yapması
3.yakışıklı olması
4:kendisine 2.sınıf insan muamelesi yapması
5:habire onu şımartması,hediye alması,her istediğini yapması.

Ben :)

Back
Yukarı