Kitap

Merhaba oncelikle herkesin bayrami mubarek olsun. Spor hakkinda bilgilenmek icin dergiler okuyorum bunun yaninda kitap varsa onu da okumak istiyorum sizin okuyuo veya duydugunuz onerebileceginiz kitaplar var midir ?

Ben bu kitabı başucu kitabı olarak görüyorum ve çok sık başvuruyorum.

İnternette pdf hali de var. Tavsiye ederim.
mE2EXZ.jpg

Ben bu kitabı başucu kitabı olarak görüyorum ve çok sık başvuruyorum.

İnternette pdf hali de var. Tavsiye ederim.
mE2EXZ.jpg
Starting strength de klasiktir.
Cok tesekkurler ikisinide okuyacagim[DOUBLEPOST=1473787166][/DOUBLEPOST]
Dergilerde de güzel muscle fitness men s health fhm den 100 tane dergi var evde
Hocam ben mens health okuyorumda muscle fitness bulamiyorum d&r da filan nerden temin edebilirim ?

Dergilere bakmak çok güzel hele dergide verilen programları uygulayıp iyi sonuç almak iyi
Dergileri zaten okuyorum hocam da artik kadlari tamamen taniyip nasil etki gorduklerini anlayip ona gore temelini bilerek calismak istiyorum cunku belirli bir seviyeye geldim ve kitaplar sayesinde bunlari cozebilirim diye dusunuyorum

Hocam her seyi okurum bu spor bir hastalik gibi oldu bende kitap okumaktan nefret ederdim simdi dergi dayanmiyor:D
Bu güzel bir şey hocam :)
Eğer yabancı kaynak isterseniz;
#Nancy Clark- Nancy Clark's Sports Nutrition Guidebook(fifth edition)
#Anita Bean-Food for Fitness: How to Eat for Maximum Performance
#Anita Bean-The Complete Guide to Sports Nutrition
Kitaplarından faydalanabilirsiniz :)

Zülküf Turan hocanın kitapları var, faceden kendisini bulup ulaşıp kitapları kendisinden temin edebilirsin.. Ne tür bilgiler var tam bilmiyorum.. Ancak püf noktalar varmış kitapta, tanıtım amaçlı her kitabının 1-2 sayfasını yayınlıyor, omuz kitabından bir sayfa paylaşmıştı, harika bir bilgi vardı. Lateral raisenin nasıl yapılırsa daha etkili olacağına dair çok basit taktik yazıyordu, denedim ve muazzam derecede farkı hissettim.. Yani anladığım kadarı ile boş kitaplar değil. Tavsiye ederim.

Zülküf Turan hocanın kitapları var, faceden kendisini bulup ulaşıp kitapları kendisinden temin edebilirsin.. Ne tür bilgiler var tam bilmiyorum.. Ancak püf noktalar varmış kitapta, tanıtım amaçlı her kitabının 1-2 sayfasını yayınlıyor, omuz kitabından bir sayfa paylaşmıştı, harika bir bilgi vardı. Lateral raisenin nasıl yapılırsa daha etkili olacağına dair çok basit taktik yazıyordu, denedim ve muazzam derecede farkı hissettim.. Yani anladığım kadarı ile boş kitaplar değil. Tavsiye ederim.
Onu da artik siraya koyayim biraz birikti liste butun tavsiyelerini okuyacagim tekrardan tesekkurler

Back
Yukarı