Umut Göldere
Üye
Beyler selam;
Vücut geliştirmede 6. ayımdayım. İlk başta 50 kilo ile başladım şu an 61,5 kiloyum ama göbekte yaptım galiba. Belim ilk gün 69 iken şu an 80.
Hocama söylüyorum e kilo alıyorsun normal diyor ama hayatımda göbek ne bilmeyen ben aşırı rahatsızım bu durumdan. Ne yapıcaz diyorum mekik,twist diyor. Araştırıyorum internetten ama yağı sadece kardiyo yakar deniyor. Ölçülerimde iyi güzel geliştim ama şu göbek canımı sıkmaya başladı arkadan bakınca bel incecik görünüyor ama yandan bakınca 3 katı oluyor resmen. Pek fazla yağlıda yemem pilavı lapa yapıyorum, makarnayı sadece haşlıyorum , eti haşlıyorum, ton balığını light alıyoum. Haftada 1 gün falan ev yemeği yersem yiyorum nereden oluyor bu göbek bende anlamıyorum. Ne yapmam lazım boyum 1,65 en fazla 70 kg olmayı hedefliyorum 70 olana kadar sabredip kardiyomu yapmalıyım yoksa kardiyo yaparak kilo alma gibi birşey var mı ?
Vücut geliştirmede 6. ayımdayım. İlk başta 50 kilo ile başladım şu an 61,5 kiloyum ama göbekte yaptım galiba. Belim ilk gün 69 iken şu an 80.