Courageousss
Üye
Yaklasik 1.80 boyundayim 65-66 kiloyum. Kilom boyuma gore az mi? Spor salonuna gidiyorum yaklasik 1 aydir ve arkadasim bana gainer almayi dusunuyor. Boyuma gore kilomun ne kadar olmasi gerekir?
Yaver abi senden daha profosyonelce bi cevab beklerdim acikcasi sasirdim.sana gaineri neden arkadaşın almayı düşünüyor? ticaretini mi yapıyor? kilon az. askeriyeye gitsen uzman çavuş bile yapmazlar. sen gaineri maineri boşver de, kebaba lahmacuna yüklen.
arkadaşımız kilom az mı diye sormuş, "yoo, normal" gibi nezaketli bir cevap yerine, gerçeği acı şekilde söylemeyi tercih ettim. spora başlayalı 1 ay olmuş birine takviye almayı düşünen bir arkadaşın iyi niyetli olmadığını da düşünüyorum. profesyonel gibi değil de, arkadaş gibi cevap verdimYaver abi senden daha profosyonelce bi cevab beklerdim acikcasi sasirdim.
çok doğru, maşallah kas miktarın fazla olduğu için , yan yana dursak, 86 kilo olduğum halde ben senden daha kilolu görüneceğim muhakkak.Resim ataydin yorum yapabilirdik bende 100 kg yim ama kime sorsam 80 den yukari demiyolar bu işte yag su kas kemik oranina kadar etkisi var
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi senle yanyana dursam en son düşüncegim sey durus kilo olurdu. Napayim ben kasi kiloyu oradaki nacizane bilgileri dinlemek öğrenmek varken.çok doğru, maşallah kas miktarın fazla olduğu için , yan yana dursak, 86 kilo olduğum halde ben senden daha kilolu görüneceğim muhakkak.
Resimlerim bunlar 3 farklı açıdan bakıp yorum yaparsanız sevinirim.Resim ataydin yorum yapabilirdik bende 100 kg yim ama kime sorsam 80 den yukari demiyolar bu işte yag su kas kemik oranina kadar etkisi var
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim abi kilo almaya uğrasıyorum zatenkardeşim maaşallah yakışıklı adamsın. tipin, kemik yapın da bence çok güzel. aynen dediğin gibi tek kusur biraz zayıf olman. şöyle sporla biraz kilo alsan, çok güzel olur.