Kiloluyum,önce kilo verip sonra mı kas'a başlamalıyım

mint0n

Üye
Herkese selamlar 2gün oldu spor salonuna yazıldım ve bugün ilk antrenmanıma gittim, sadece koşu bandı ve bisiklet ile başladım hafiften Bi alt yapım var daha önce body yapmıştım Bi kaç ay, salondaki görevli kas yapmayi amaçladıgımı söylediğimde bu göbekle mi dedi :)
merak ettiğim şu ki boyum 1.80 kilom 92 önce kilo verip sonra mı kas'a. Başlamalıyım yoksa kardiyo ile birlikte kas çalışmalarınada mı başlamalıyım?
okuyup cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler..

Görevli saçmalamış resmen . Agırlık çalışmalarıyla kardiyo yu beraber götür + diyet tabikide beslenme çok önemli.

bigün ağırlık bigün kardiyo şeklinde uygulayabilirsin. ben 85kg'yum ve hocam böyle söledi bana.

düzenli beslenme cardio ağırlık çalışması üçünüde yapmak gerekli hem daha hızlı kilo verilir hemde sıkı bir vücuda sahip olunur kilo verme işindede ağırlık çalışması yapılmalıdır iyi sporlar

duzenli beslenme cardio + agirlik idmani, basari oldugunda o gorevli arkadasa da aha o gobekle yaptim dersin.

Önce kardio ağırlıklı body yap
Daha sonra body ağırlıklı + hafif kardiyoya geçersin

kardiyo senın ılacın ancak bb ılede kaslarını uyarıp ufak ufak gelısmesını saglayabılırsın. ancak adelelerını cok yorlayacak max kılolarda 8 10 tekrar gıbı calısmaktansa hafıf kılolarla 20 25 tekrar seklınde calısman senın ıcın daha ıyı olacaktır. cunkı senın esas amacın sanırım defıne olmak ve düşük karbonhıdrat alman gerekcek çok düşük karbonhıdrat ıle cok zorlnan kaslar cabuk gelısmıyor. benzerı bır programı ben1 ay kadar uyguladım sabah kardıyo aksam agırlık calısması seklınde verımde aldım.

Back
Yukarı