Kilolu Gözükme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyz1995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kilo vermen gerekir :D kilo göstermekten kasıt ne belinmi kalın. suratınmı şiş. vucudun su mu tutuyor ne yani.. foto koymadan bilgi vermeden böyle birşey sormak ...

bu sferde dal gibi kalmaktan korkuyorum

şöyle yapsam nasıl olur flexorun evde çalışma programı(4kg dumbell ile) ve haftada iki gün cardio (cumartesi pazar)

gayet güzel olur salona gitmeyi düşünmüyorsan..

kilolu gözüken bölgen neresi eğer kalça bel taraflar ise üst vücüdü geliştirerek orantılarsın kilon fazla değil çünkü kilon normal vermen gerektiğini düşünmüyorum kas kütlen az olduğu için öyle gözüküyor olabilir.

biraz göğüste ve karında yağ var sanırım vücut yapısı olarak iriyim ve göğüste de karında da altta kas üstte yağ tabakası ama aşırı değil yine de kötü gözüküyor

malesef salona gidemiyorum üniversitede gideceğim inş

Tavsiyeleri bekliyorum

Tavsiyem spor yapın:) evdede olsa başlayın forumda yeterince bilgi var flexor hocanın programları var onları uygularsınız gelişmeleri yazarsınız

Artı olarak bu programa şınav mekik barfiks ve dipsi nasıl ekleyebilirim

Ve cardio kaç dakika ve nasıl yapmalıyım koşu bandım var

Örnek bir program çıkartabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:05 ----------

Tavsiyem spor yapın:) evdede olsa başlayın forumda yeterince bilgi var flexor hocanın programları var onları uygularsınız gelişmeleri yazarsınız
Spor yapıyorum haftada bir gün beden dersi bir gün halı saha ve basketbol oynuyorum

Bİr problemde yemeği saat 6'da yiyorum ve geceleti çok acıkıyorum gece bir şey yiyince de kilo alıyorum yemeyince olmuyor ne yapmam gerekir

Kilon normal gözüküyor bence senin kardio yerine body yapman daha iyi olur üst vücüdü büyütürsen daha zayıf durur vücüdün forumda çalışma programları var yeni başlayanlar bölümünde sabit başlıklarda. akşam yemeğinde portein ağırlıklı yemek ye gece enerji gerekmiyor protein alın. hem kilo sorunu olmaz hemde çabuk acıkmazsın

Kilon normal gözüküyor bence senin kardio yerine body yapman daha iyi olur üst vücüdü büyütürsen daha zayıf durur vücüdün forumda çalışma programları var yeni başlayanlar bölümünde sabit başlıklarda. akşam yemeğinde portein ağırlıklı yemek ye gece enerji gerekmiyor protein alın. hem kilo sorunu olmaz hemde çabuk acıkmazsın
işte flexor hocamızın verdiği evde dumbell ile çalışma programını yapmak istiyorum 4kg dumbell ile artı olarak yağ yakımı açsından haftada iki gün cardio yapmam iyi olur düşünüyorum

illa kardiyo yapmak istiyorsan haftada bir gün yap , bence göğüs ve karın kaslarınıda iyice çalıştırırsan bahsettiğin görünümden kurtulmuş olursun

ben 50 kg ile başla demedim 50 kg lık al ayarlana bılır set o 10 kg de yaparsın 5 0de yaparsın ayarlanabilir.

göğüsü 4 kg ile çalışman etki etmiyceğine göre şınav çekersin zorlamak içinde sırt çantasının ıcıne ağırlık koyup cekersin

ben 50 kg ile başla demedim 50 kg lık al ayarlana bılır set o 10 kg de yaparsın 5 0de yaparsın ayarlanabilir.

göğüsü 4 kg ile çalışman etki etmiyceğine göre şınav çekersin zorlamak içinde sırt çantasının ıcıne ağırlık koyup cekersin
göğüsü 5kg ile çalışsam etki etmez mi

ayrıca 25-30 şınav çekebiliyorum buna göre yorum yaparsanız sevinirim

açıkcası kilolu gözükebileceğini düşünmüyorum spor yapmıyorsun ve kilon normalin birazcıkta altında sayılır. hafif yağlı bir vücudun olabilir ama nasıl kilolu görünebilir diye düşünüyorum bence resim koy ona göre değerlendirme yapalım.

göğüsü 5kg ile çalışsam etki etmez mi

ayrıca 25-30 şınav çekebiliyorum buna göre yorum yaparsanız sevinirim
5 kg press için çok düşük dambıll fly için idare eder ama press için şınav çekin ardından açma yapın dambıll ile daha etkili olur

3x10 şeklinde şınav idealdir press sonra açış yaparsınız genelde öyle yapılıyor göğüs antremanları

yok kiloludan kastım göbek falan yok ama aynı kilodaki arkadaşlarıma göre daha iri gözüküyorum

O zaman bugün 5kg dumbell alayım fakat omuz hareketlerinde bir zararı olmaz inş ayrıca hangi hareketler boy uzamasına zararlı

Back
Yukarı