Spor yapıyorum haftada bir gün beden dersi bir gün halı saha ve basketbol oynuyorumTavsiyem spor yapınevdede olsa başlayın forumda yeterince bilgi var flexor hocanın programları var onları uygularsınız gelişmeleri yazarsınız
işte flexor hocamızın verdiği evde dumbell ile çalışma programını yapmak istiyorum 4kg dumbell ile artı olarak yağ yakımı açsından haftada iki gün cardio yapmam iyi olur düşünüyorumKilon normal gözüküyor bence senin kardio yerine body yapman daha iyi olur üst vücüdü büyütürsen daha zayıf durur vücüdün forumda çalışma programları var yeni başlayanlar bölümünde sabit başlıklarda. akşam yemeğinde portein ağırlıklı yemek ye gece enerji gerekmiyor protein alın. hem kilo sorunu olmaz hemde çabuk acıkmazsın
16 yaşında biri için başlangıç elli kg çok değil mi ben 4-5 kg ile başlamayı düşünüyorum4 kg bence çok az ciddi şekilce evde devam etmek istiyorsan 50 kg lik ağırlık seti almanı öneririm.
kardio hakkında sorun için http://kaanlazayiflama.blogcu.com/kardiyo-egzersizler/4015232
göğüsü 5kg ile çalışsam etki etmez miben 50 kg ile başla demedim 50 kg lık al ayarlana bılır set o 10 kg de yaparsın 5 0de yaparsın ayarlanabilir.
göğüsü 4 kg ile çalışman etki etmiyceğine göre şınav çekersin zorlamak içinde sırt çantasının ıcıne ağırlık koyup cekersin
5 kg press için çok düşük dambıll fly için idare eder ama press için şınav çekin ardından açma yapın dambıll ile daha etkili olurgöğüsü 5kg ile çalışsam etki etmez mi
ayrıca 25-30 şınav çekebiliyorum buna göre yorum yaparsanız sevinirim