diğer topic hırtopozun teki yüzünden çöpe gitmiş,bence gereksiz. öküz öküzlüğüyle kalıyo arada bizim soru güme gidiyor,yanlış bir uygulama benim derdim kendimle alakalı değil ben 98 kiloyum 150-200 gramda protein alıyorum,çok protein almak gibi de bi derdim yok ama 98 kilo var 98 kilo var .örneğin bizim salonda bi eleman var kas kütlesi ve kemikleri zayıf ama yarım ay gibi 100 kilo, şimdi bu adamdamı 200 gr protein alcak yani gramaj hesabı yaparken yağ oranınıda hesaba katmak gerekmezmi.
sen bosver milleti(Slayer) ole yag kas kemık dıe ayırma kılon kac gosterıosa tartıya cıktıgında onun 2 yada 2.5 katı protein al mesela ben 1.85 102 kgyum ama gostermıorum nie kemiklerim kalın oldugu ıcın sımdı ben kemıklerım kalın az pro. alıyım desem olmaz
çakın metanabollü görün ozaman proteın tozu falan yanın da sıfır, ama proteın tozunuda alacaksınn saygılar..
Steroid alsan bile proteini zike zike alacan. Sonuçta hiç birşery yoktan var olmaz. Bence ideali kg başına 2gr dır. Fakat bunu kür zamanında 3gr a çıkarmak çok daha akıllıca olur.
vallahi diyorum sivilce yapmayan bir tane ilaç gösterin kullanırım Aslında geçenlerde sadece dianabol 6 haftalık küçük bir kür yapayım dedim ama bol sivilce yaptığını okudum hormon profilinde onun için vazgeçtim. lanet olsun bir daha raoccutane kullanmak zorunda kalmak ıstemıyorum.
benım gordugum en ıyısınde 44 olmustu sentetıksız.bır defasındada 65 kılodakı bır arkadası olcmustum 42 gelmıstı.o kıloda o olcude zor yanı.