Kilo Yakımı İçin Yardım ve Ekstra Tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0rela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

0rela

Üye
Merhaba arkadaşlar

20 yaşındayım 1.75 boy - 77 kiloyum..

Hedefim "Ocak 7-8" e kadar 72-73 e düşmek yani 5-6 kilo arası vermek.Bunun için yaptıklarımı anlatayım;
1)Günlük 20 dk koşu + 5-10 dk Kondisyon bisikleti
2)3 Litreye yakın su
3)Tercih az yemek ve proteinli besinler

Evet arkadaşlar 1 ay sonraki hedefime ulaşmam için ne tür tavsiyelerde bulunursunuz?
Üni okuyorum memlekete dönmeden şöyle kiloları atıp öyle gitmek istiyorum..

Teşekkürer, iyi forumlar.

28 günde 6 kilo verirsen, sağlıklı bir kilo kaybı olmayacak. zaten aşırı kilon yok. varsa da göbek bölgesindedir. ordaki kilo da öyle 28 günde gitmez . vereceğin kilo kollardan yanaklardan olur. yüzün çoker, güçsüz görünürsün. annenin babanın moralini bozmaktan başka işe yaramaz.

28 günde 6 kilo verirsen, sağlıklı bir kilo kaybı olmayacak. zaten aşırı kilon yok. varsa da göbek bölgesindedir. ordaki kilo da öyle 28 günde gitmez . vereceğin kilo kollardan yanaklardan olur. yüzün çoker, güçsüz görünürsün. annenin babanın moralini bozmaktan başka işe yaramaz.
Niye hocam sağlıklı olmaz dediniz ? Genel olarak okudum tüm makalelerde haftada 1.5 kilo vermek ideal diyor? Sizin öyle demenizin sebebi nedir ? Ve kollardan verilen yağın bir eksisi var mı ?

Birde konuyu açış tarihim 7 Aralık.Spora başlamam ise 22 Kasım.Yani başlama tarihimden beridir kilo vermeye çalışıyorum.

Bir ayda 5 kilo vermek kolay iş değil. Benim yaptığım günlük kardiyo ve beslenmeyi uygulamayı dene istersen. Bende o süreçten geçmiştim. Öğlenleri tuzsuz yağsız makarna ve tavuk göğsü. İçecek olarak zero cola kullanıyordum arada bir. Akşamlarıda aynı şekilde beslen. Antreman olarak 25 dakika koşu ve 15 dakika kondisyon bisikleti. Bunun haricinde yağ yakmak için 1 1,30 saat arası ağırlık kaldırma. Sabahları eğer kahvaltı etme gibi bir durumun varsa 4 yumurta beyazı, süt, peynir tüketebilirsin. Ben bu programı uygulamıştım halada uyguluyorum, konuma göz atabilirsin

Back
Yukarı