Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben şuan 85 kiloyum 2 ay içinde 10-15 kilo vemem lazım bunun için ne tavsiye edersiniz. düzenli olarak antreman yapıyorum . koşuyorum. yağ yakacak enerji verecek birşeyler lazım . yardımcı olursanız sevinirim..
Öncelikle rejim yapmanın aç durmak oldugunu düşünmemelisin 5 yumurtabeyazlı domates ve biberli omlet yanına bir bardak ligth süt kalorisi 300 400 falandır bunların toplam yoktur bile belki günde alman gereken kalori 1800 civarıydı sanırm yanlışım varsa affola hesaplarsan aslında nekadar çok yemek yiyebilicegini anlarsın sadece ne yemen gerektigini ögrenmelisin bunlarda forumda mevcut
benim probvlemim 1800 kaloriyi dolduramıyorum öglebi alıştımki canım istemiyo zoraki yiyorum böyle oluyo bi süre sonra 10 15 kilo kaldı benimde çalışmaya dwm dumbellllsdumbellllsdumbellllsweightlifter