Arkadaslar merhaba..
25 yaşındayım , 1,72 boy , 85 kiloyum..
Hayatimda hiç diyet yapmamıştım internette araştırdığım tavsiyeler üzerine Perşembe günü kalori hesabı yaparak diyete başladım.. 5 günde 3 kilo verdim 88 den 85e indim bu beni şaşırttı , sudan ve kastanda gitmiş olabilir ama beni mutlu etti. Diyeyim ortalama 1200 kalorilik bir diyet ama hiç açlık hissetmiyorum ve de protein ağırlıklı besleniyorum.
Kahvaltı:
4 yumurta haslama sadece beyazı
1 adet domates
Az birşey lor peyniri
5 adet siyah zeytin
Öglen;
100 gr tavuk göğsü
1 porsiyon salata
1 kase yoğurt
Biraz maydonoz
1 dilim kepek ekmegi
Aksam;
100 gr ton balikli salata
Bu besinlerin ortalama degerleri ;
Yag; 55
Karbonhidrat; 88
Protein; 96
Kalori; 1250
Haftada 4 gün spor yapiyorum;
50 dk kardiyo
1 saat çok tekrar az kg ile ağırlık çalışıyorum.
Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Proteini yeteri kadar aliyormuyum? Herkesin söylediği gibi fazla kilo veriyor gibiyim ama diyete başlamadan önce ne bulsam yiyordum
ve spor yapmiyordum. Sarkma olmaması ve kas kaybetmemek icin ağırlık çalışıyorum doğru yapıyorum sanırım?
Motivasyona ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
Teşekkürler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
25 yaşındayım , 1,72 boy , 85 kiloyum..
Hayatimda hiç diyet yapmamıştım internette araştırdığım tavsiyeler üzerine Perşembe günü kalori hesabı yaparak diyete başladım.. 5 günde 3 kilo verdim 88 den 85e indim bu beni şaşırttı , sudan ve kastanda gitmiş olabilir ama beni mutlu etti. Diyeyim ortalama 1200 kalorilik bir diyet ama hiç açlık hissetmiyorum ve de protein ağırlıklı besleniyorum.
Kahvaltı:
4 yumurta haslama sadece beyazı
1 adet domates
Az birşey lor peyniri
5 adet siyah zeytin
Öglen;
100 gr tavuk göğsü
1 porsiyon salata
1 kase yoğurt
Biraz maydonoz
1 dilim kepek ekmegi
Aksam;
100 gr ton balikli salata
Bu besinlerin ortalama degerleri ;
Yag; 55
Karbonhidrat; 88
Protein; 96
Kalori; 1250
Haftada 4 gün spor yapiyorum;
50 dk kardiyo
1 saat çok tekrar az kg ile ağırlık çalışıyorum.
Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Proteini yeteri kadar aliyormuyum? Herkesin söylediği gibi fazla kilo veriyor gibiyim ama diyete başlamadan önce ne bulsam yiyordum

Motivasyona ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
Teşekkürler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi