Kilo vermek istiyorum

Boyum 1.70 ve kilom 95 gerçekten doğuştan gelen aşırı bir kilom var bundan 1 sene önce 2 ay spor salonuna gidip 85 e düşmüştüm fakat sınavlar nedeniyle bırakmak zorunda kaldım gelelim şimdi asıl soruma
ben hem vücut yapıp hem kilo vermek istiyorum öyle bir durum olur mu olursa yardımlarınızı bekliyorum ya da önce kilo verip sonra mı hacim kazanmalıyım birde yağ yakıcı protein tozu felan almalıyım son sorumda nasıl beslenmeliyim neler yemeliyim öğünlerde şimdiden teşekkür ederim

Çok fazla genel soru sormuşsun çoğunun cevabı forumda mevcut.Okumanı tavsiye ederim.Maddi durumun varsa salona yazıl , salonu devam ettirirsen zaten zayıfladığını ve kas gelişiminin olduğunu görüceksin.Salona girdiğinde hedeflerini antrenörüne anlat , beslenme vücut geliştirmeci için sık ve öğünler küçük olmalıdır.8-6öğün gibi.Beslenme programını antrenörün verir belki veya forumda okuyarak oluşturabilirsin.

olur zaten body yapanlar kilo alıyo aynı hesaba geliyo

nasıl yani body yapanlar kilo alır diye bi genelleme yapman çok yanlış.

ben bu spora ilk başladığımda boy : 181 kilo : 116
şimdi boy : 184 kilo : 86

beslenmene göre kilo alırsın yada kilo verirsin.

@@@@
şimdi konu sahibinin sorusuna gelelim ;

ilk olarak cardio yaparak fazla yağlardan kurtulman daha kolay olucaktır.
yağ yakıcı işe yarıyan var diyen var,sadece psikolojik destek diyen var onu forumda aratsan iyi olur bilgim olmadan birşey yazmak istemem.ben kullanmadım.
protein tozunu şimdi başlama düzenli olarak body'ye başladıkdan 3-6 ay sonra başlamanı tavsiye ederim şimdlik doğal beslenme yeterli olucaktır.

Back
Yukarı