kilo vermek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan locky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

locky

Üye
yaşım 17 kilom 78 boyum en son 168 kilo vermek istiyorum göbek aldı başını gidiyor :p önerebileceğiniz bir spor salonu varmı ? aylık 100 max vermeyi düşünüyorum fit slim spor salonu var fındıkzade de iyimidir gidenler varmı orayı öneriyorlar birde hangi programa yazılmam gerekli ? ve toplam kaç ayda göbeği eritebilirim ?

yaşım 17 kilom 78 boyum en son 168 kilo vermek istiyorum göbek aldı başını gidiyor :p önerebileceğiniz bir spor salonu varmı ? aylık 100 max vermeyi düşünüyorum fit slim spor salonu var fındıkzade de iyimidir gidenler varmı orayı öneriyorlar birde hangi programa yazılmam gerekli ? ve toplam kaç ayda göbeği eritebilirim ?
İlk başta ağzını tutacaksın. Ondan sonrası spor işi.
Spora gidip de şu kadar ayda göbek gider diyemeyiz. o bünyene bağlı. sırf cardio yaparak göbeği eritirsin tabiki ama Beslenmene de dikkat etmen gerek.
Göbek gerçekten bir şekilde verilir. Önemli olan kas inşa edebilmek :) ve bence spora gideceksen göbeği erittikten sonra vücut da yapmalısın

Bence ilk ay hap yada l-cartine kullanma. Hayatından yağlı, tuzlu, şekerli şeylerin hepsini çıkar. Kardiyonu düzenli olarak aksatmadan yap, evde kendi kendine şınav mekik çek. Salona yazılırsan eğer koşu bandından 200-250 kalori yaktığını görene kadar inme. Ben öyle yaparak vermiştim kiloyu. Ortalama 22 dakika veya 27 dakika sürüyor buda. Tabii sadece yürüme en azından 5 dakikada bir 1,5 2 dakikalık depara kalkmaya çalış. Kendine bir amaç belirlemelisin. Ne olmak istiyorsun, nasıl davranılmasını istiyorsun, bunun için ne yapman lazım? İnternetten motivasyon videolarını, bu siteden ise before afterlara bakarak kendine örnek alabileceğin kişiler mevcut. Gerisi sadece istek ve azim. L-Cartine kullanmamanı önermemin sebebi ise, hem kaliteli bir l-cartine'nin fiyatının birazcık tuzlu olması hemde vücudunun ilk ay spora alışması. Ben hata yapmıştım ilk ay kullanarak, bir kaç sıkıntı hissettim vücudumda. Kullanmayı kestim.

Yemek olarak kendine tuzsuz, yağsız sadece spagetti ve ton balığı, tavuk göğsünü hazırlayabilirsin. Tavuğu teflon tavada yağsız olarak, ton balığınında yağını akıtarak ye. Eğer spagetti çok tatsız oluyor boğazından geçmiyorsa, kekik kullanabilirsin, o da olmadı ketçap bas azıcık. Sadece kardiyo üzerinede yoğunlaşma, ağırlık kaldırarakta yağ yakabilirsin. Her şey sana bağlı.

Back
Yukarı