Arkadaslar biri bana yardım etsin. Simdi ben kilo vermek istiyorum. Fakat kilo verirken kas kaybı da oluyormuş. Ben bu kas kaybını en aza indirmek için gunde kac gr protein almam gerekiyor. Bi yerde okumuştum kg basina 1.5 - 2 gr günlük protein almak gerekiyormuş. Buna gore benim gunluk 180-200 gr protein almam gerekiyor. Ama ben bunu karşılayacak durumda değilim. Gunde alabileceğim max protein miktari 20-50 gr arasi. Simdi ben gunluk almam gerrken miktardan çok düşük protein aldığım için bi faydası olmayacakmi ? Kas protein ihtiyacini karsilayamayacak mi ?
Diğer sorunumda kilo vermek için ağırlık + kardiyo yapacağım . Nasil bir ağırlık prograni izlemem gerekiyor. Kilo verirken kas kutle almak cok zor olduğu için sadece kas kutlemi koruyarak kilo vermek istiyorum. Bunun icin düşük ağırlık yüksek tekrar mi çalışacağım. Yüksek ağırlık düşük tekrarmi
Diğer sorunumda kilo vermek için ağırlık + kardiyo yapacağım . Nasil bir ağırlık prograni izlemem gerekiyor. Kilo verirken kas kutle almak cok zor olduğu için sadece kas kutlemi koruyarak kilo vermek istiyorum. Bunun icin düşük ağırlık yüksek tekrar mi çalışacağım. Yüksek ağırlık düşük tekrarmi