Kilo vermek içinCardio mu Ağırlık mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

okko

Üye
Arkadaşlar merhaba

Yaklaşık 1 ay önce salona başladım 94 kilo 185 boyundayım.

En az 10 kilo vermek istiyorum. Salondanormal vücut geliştirenler ile aynı programları yapıyorum ama bence cardio çalışmam gerekiyor gibi geliyor. Sizlerin tavsiyeleri nelerdir. Nasıl bir çalışma metodu uygulamalıyım.

Teşekkürler.

kardiyo yapmanı tavsiye ederim. bununla birlikte ağırlık çalışması yaparsan ve diyet uygularsan tadından yenmez. hem kilo verirsin, hem de varolan kas kütleni korursun

Normal programım

Her antreman bir bölge çalışılıyor sonrasında kalan zamanımda koşuyorum

Ama ağırlık işine çok girmezse 1 saat cardio çalışabiliyorum

Hangisi daha iyi olur acaba

ağırlık çalısmasini kesinlikle atlama ve kaslarini zorlamaya calis. set aralarini kisa tut. koşu bandini fazla abartma 30dk yeterli olur

Ger ikisinide yap ama kilo vermek için kalori açıgı yaratman lazım cardio yapmadan da kılo verebilirsin...

Vucudunun gereksiniminden daha az kalori al yag yakarsın...

Önce ağırlık, sonra 25 dakika cardio..Ağırlık olmayan günlerde 40 dakika cardio, bunlar işin %20si, diğer %80 mutfakta:)

Bence bu iyi bir strateji değil, amaç hızlı bir şekilde kilo vermek, yağ yakmaksa, ikisi aynı gün olmalı, şöyle ki; kanda glikojen varken ağırlık antremanı ile bunu tüketmek, sonrasında kardiyoya geçerek direkt yağ yakımına başlamak.

Bence bu iyi bir strateji değil, amaç hızlı bir şekilde kilo vermek, yağ yakmaksa, ikisi aynı gün olmalı, şöyle ki; kanda glikojen varken ağırlık antremanı ile bunu tüketmek, sonrasında kardiyoya geçerek direkt yağ yakımına başlamak.
Tavsiyelerinizi dikkate alacğaım salondaki hoca da önce ağırlk çalıtırıp sonra cardio yapmamı söyledi zaten bende o şekilde uygulayacağım. Sadece okudum bir kaç kilo verme hikayesinde önceleri 2-3 ay sadece cardio yaptıklarını söylemiş arkadaşlar acaba ben mi yanlış yapıyorum diye düşündüm.

Back
Yukarı