Öncelikle iyi forumlar, 2.5 haftadır spor salonuna gidiyorum. Boyum 175 cm civarı, başladığımda kilom 101,1 kg. Yaklaşık 3.2 kilo civarı kaybım var. Lakin kendime göre bir beslenme programı hazırlayamadım. Şöyle diyeyim internetten yaptığım araştırmalar sonucu ilk hafta ;
Sabahları 4-6 yumurta ve biraz peynir.
Öğlenleri genelde ünide olduğum için birşey yemedim.
Akşamları da tok tutucu ne bulduysam yedim.
Sonrasında sabahları yumurtayı bırakıp ekmek kullanarak az tüketip tok kalmaya çalıştım. Akşamları da tavuk göğsü yedim 2 güne 1 felan. Bunlar hep bir program hazırlayamadığımdan kaynaklanıyor. Sırf bir programım yok diye düzgün şekilde beslenemiyorum. Sağdan soldan yaptığım araştırmalara göre sabahları mısır gevreği, öğlen mümkünse meyve , akşamları ise haşlanmış tavuk göğsü ve yoğurt yemeye karar verdim. Sizce doğru mu ilerliyorum yoksa çok büyük bir hatanın içinde miyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sabahları 4-6 yumurta ve biraz peynir.
Öğlenleri genelde ünide olduğum için birşey yemedim.
Akşamları da tok tutucu ne bulduysam yedim.
Sonrasında sabahları yumurtayı bırakıp ekmek kullanarak az tüketip tok kalmaya çalıştım. Akşamları da tavuk göğsü yedim 2 güne 1 felan. Bunlar hep bir program hazırlayamadığımdan kaynaklanıyor. Sırf bir programım yok diye düzgün şekilde beslenemiyorum. Sağdan soldan yaptığım araştırmalara göre sabahları mısır gevreği, öğlen mümkünse meyve , akşamları ise haşlanmış tavuk göğsü ve yoğurt yemeye karar verdim. Sizce doğru mu ilerliyorum yoksa çok büyük bir hatanın içinde miyim. Yardımcı olursanız sevinirim.