kilo vermek için stronglift uygun mudur?

merhaba arkadaşlar. biliyorum stronglift bileşik egzersizler içerdiği için yağ yakımında izole egzersizlere göre daha etkili. fakat yağ yakarak kilo vermeyi amaçlayan benim için uygun mudur şüphelerim var. çünkü strongliftte periyodik olarak ağırlık arttırmak şart. kalori açığı bırakarak da daha ağır girmek neredeyse imkansız. stronglifti ağırlığı çok fazla zorlamadan örneğin 7-8 rpe ile 10-12 tekrar arası şeklinde modifiye ederek mi uygulamalıyım yoksa programa hiç dokunmadan olduğu gibi mi uygulamalıyım bilemiyorum. bana bir fikir verirseniz sevinirim.

Programin tekrar sayilari ile oynamamalisin. 5x5 olarak.kalmali. o zaman bambaska birseye donusuyor.

Yuksek kalorili beslenmek tabiiki cok guzel bir sey. Ye babam ye. Ama kaliteli.beslenirsen inan 2500 kaloriyi yerken bile zorlanirsin.

Biz powerlifting yapmiyoruz. Guc antremani yapiyoruz. Kalori acigi o kadar kritik degil. Ustesinden gelebilirsin yani.

5x5 guc antremanlari ile kilo vermek cok uyumlu oluyor. Haftada 3 gun calisiyorsun ve geri kalan gunlerde orta tempo.kardiyo yapma.imkanin var.

Antreman sirasinda harcadigin enerji de muazzam. 5 tekrar squat yapiyorsun. Bir bogayla guresmis gibi nefes nefese kaliyorsun.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cevaplariniz icin tesekkurler. benim aklimi karistiran kalori acigi birakarak stronglift programinin vaadettigi agirlik artimina ayak uydurup uyduramayacagimdi. yeni basliyorum, Pink Zeppelinin dedigi gibi belli bir seviyeye kadar stronglifte riayet edecek sekilde agirlik artisini saglayabilirsem cok faydali olacaktir umarim.

Back
Yukarı