Arkadaşlar selam, ben geçen gün yazıldım spor salonuna kilo vermek istediğimi söyledim ve ona göre diyet programı ve antreman verdiler.. Benim arkadaşlarım genelde kilo vermek ıcın gıttıklerınde koşu veya bisiklet yaptırır sana dediler ve onlar da öyle yaparak kilo verdi ama bana buradaki hoca ağırlık verdi ilk gün 2 set 10'ar 10'ardan belli başlı yerleri ısıttık ağırlık kaldırarak sonra 20 dakika koşturdu..
Ben kendisine kesinlikle şişmek istemiyorum kaslarım çok şişmesin üst bölüm kalın kesinlikle olmasın diyorum ama ağırlık verdi bana sizce doğrumu bu yöntem bu şekilde kilo verebilirmiyim ? Olucaksam fit olayım eğer o şekildede olamassam sadece zayıflasam kas çıkmasa bile bana yeter..
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:34 ----------
Bu arada verilen diyet listeside şu şekildeydi
Sabah yağsız peynir, zeytin, domates, yağsız süt, 3 tane yumurtanın beyazı, yulaf ezmesi, 2 dilim kepek ekmeği..
2-3 saat sonra ekşi elma..
Öğlen: Pilav, Makarna, Tavuk, Et, Balık, Mantar, H.Patates, Yoğurt
2-3 saat sonra Ekşi elma, kivi veya ayva.
Akşam yemeği sebze ağırlıklı olması şartıyla çorba, balık, tavuk, et, h.patates, salata.. Yatmadan 2 saat önce tüketilmesi gerek ama ben 3 saat önceden tüketip herhangi birşey yemiyorum başka.
Yatmadan 5 dakika önce 3 kuru kayısı ve ılık bir su...
Ben kendisine kesinlikle şişmek istemiyorum kaslarım çok şişmesin üst bölüm kalın kesinlikle olmasın diyorum ama ağırlık verdi bana sizce doğrumu bu yöntem bu şekilde kilo verebilirmiyim ? Olucaksam fit olayım eğer o şekildede olamassam sadece zayıflasam kas çıkmasa bile bana yeter..
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:34 ----------
Bu arada verilen diyet listeside şu şekildeydi
Sabah yağsız peynir, zeytin, domates, yağsız süt, 3 tane yumurtanın beyazı, yulaf ezmesi, 2 dilim kepek ekmeği..
2-3 saat sonra ekşi elma..
Öğlen: Pilav, Makarna, Tavuk, Et, Balık, Mantar, H.Patates, Yoğurt
2-3 saat sonra Ekşi elma, kivi veya ayva.
Akşam yemeği sebze ağırlıklı olması şartıyla çorba, balık, tavuk, et, h.patates, salata.. Yatmadan 2 saat önce tüketilmesi gerek ama ben 3 saat önceden tüketip herhangi birşey yemiyorum başka.
Yatmadan 5 dakika önce 3 kuru kayısı ve ılık bir su...