Kilo Vermeden Yağları Kasa Dönüştürme Yardım.!

Arkadaşlar herkese merhaba bu spora yeni başladım kilom 82 boyum 1.77 gittiğim salonda ki hoca bana bi beslenme programı yazdı fakat ben bunu burda sizinle paylaşıp sizin de önerilerinizi almak istedim listede uymadığım tek şey süzme peynir onun yerine çökelek yiyorum ayrıca kendine creatin ve bcaa aldım creatini spordan 15-30 dk önce 1 fincan sade kahve ile içiyorum bcaa’yı da spordan hemen sonra 5-6 gr içiyorum listeyi paylaşıcam daha hızlı yağ yakıp kasa çevirme için önerilerinizi bekliyorum şimdiden bütün arkadaşlara teşekkür ederim.[DOUBLEPOST=1511818195][/DOUBLEPOST]
FF6B04BF-F49C-428D-AC81-C1C80A500234.jpeg

Yağlar kas'a dönüşmez böyle bir şey yok.Ayrıca kalori hesabı yap,ben 1500 kalori açık oluşturayım hem hızlı yağ yakayım hemde kas yapayım diye bir mevzu yok,olan kaslarına da yazık edersin.

Bizde sporda yeni sayılırız ama ne bu acele :)

Amacım 1 ayda kas yapmak değil yanlış bişey sölemiş olabilirim beslenme programım hakkın da bilgi almak istiyorum bu yazdıklarım günde 1500 kalori civarı zAten öyle olması lazım

Arkadaşımızın bahsettiği ve toplumun belirttiği ‘’YAĞI KASA DÖNÜŞTÜRME’’ olayı;

Kilolu ve yağlıyım bu süreçte yağlarımı yakarken altından kas kütlesi toplamak istiyorum 1 sene sonra yağlarımdan kurtuldum kas kütlesine sahip oldum olayıdır. Ama ne hikmekse toplumda yağ kasa dönüşmez algısı vardır.

Evet zaten kimse yağın sihirli bir değnekle kasa dönüştüğünü veya yağ hücrelerinin liflere karışarak kas ürettiğine tanıklık etmemiştir.

Sen ise dostum eğer alman gereken kalorinin altında protein ağırlıklı beslenirsen, cardio ve ağırlık antremanını ihmal etmezsen zamanla yağlarından kurtulursun ve kas kütleni ön plana çıkartırsın. Tüm senaryo bundan ibarettir. Sabır ile çalışırsan ‘’Yağların kasa’’(!) dönüşebilir :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Profesyonel sporcu musun, merak ettim bu kadar ince detaylara girmeni. Totalde neyi kac gr yiyorsan ye, herkesin genetigi farkli tepkieler gosteriyor gramajlara gore. Bana verilen o kadar beslenme
antrenman programi ki iyi de para harcadim bunlara ve hic bir halta yaramadilar. Gercekten taninmis sporculardan satin aldim programlari. En iyi sonucu kendimi ayna karsisinda izleyerek aldim. Mesela bolgesel antrenmanlarda gelisimim rezaletti. Suan Tum vucut calisiyorum ve gozle gorulur sekilde ciddi sonuclar aldim. Beslenmemi hassas tarti ile 24 saat dakik hazirladim olmadi, antrenman siddetine gore kendimi dinleyip beslendim on numara toparladim. Su fitness sektorude ne paralar donuyor. :)
Olayin ozeti cok basit; Karbonhidrat - Protein - Yag.

Bu ucunu en saglikli sekilde yiyebildigin kadar ye. Yag oranini zayiflamak istersen dusur, kilo almak istersen karbonhidratla birlikte arttir. Baska bir ekstrasi yok.

Profesyonel sporcu musun, merak ettim bu kadar ince detaylara girmeni. Totalde neyi kac gr yiyorsan ye, herkesin genetigi farkli tepkieler gosteriyor gramajlara gore. Bana verilen o kadar beslenme
antrenman programi ki iyi de para harcadim bunlara ve hic bir halta yaramadilar. Gercekten taninmis sporculardan satin aldim programlari. En iyi sonucu kendimi ayna karsisinda izleyerek aldim. Mesela bolgesel antrenmanlarda gelisimim rezaletti. Suan Tum vucut calisiyorum ve gozle gorulur sekilde ciddi sonuclar aldim. Beslenmemi hassas tarti ile 24 saat dakik hazirladim olmadi, antrenman siddetine gore kendimi dinleyip beslendim on numara toparladim. Su fitness sektorude ne paralar donuyor. :)
Olayin ozeti cok basit; Karbonhidrat - Protein - Yag.

Bu ucunu en saglikli sekilde yiyebildigin kadar ye. Yag oranini zayiflamak istersen dusur, kilo almak istersen karbonhidratla birlikte arttir. Baska bir ekstrasi yok.
Aslında doğru sölüyorsun her şeyi listedeki gibi gramaj gramaj yeme hevesim var ama dediğin gibi aşırı şekilde olmaması lazım sonuçta Prof bi vücut geliştirmeci değilim 3 aşağı 5 yukarı o kadar farketmez zAten çık aşırı bi yağlı vücudum yok cevabın için teşekkür ederim

Back
Yukarı