Kilo verme ve Vücut Geliştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dnzsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dnzsn

Üye
3.jpg 20130701_202212-1-1.jpg Arkadaşlar 2 yıllık bir değişim 9.sııftan 11.sınıfın sonuna kadar önce kilo vermeyle başladı 20-25 e yakın bi kilo verme 58 e düşüş sonrasında haliyle güç düşüşü ve baya kas kaybı da oldu vücudumda ölçülen değerlerde de görüyordum zaten.Sonrasında vg ye başladım ancak hiç geçmişim yoktu beslenmeye dikkat ettim ama yağlanmaktan epey korktum ilk başladığım zaman biraz bilgisizdim vg serüvenim ok beklediğim gibi değidi ancak zayıf vücudumu toparladı diyebilirim başladığıma göre 5-6 kg aldım.8-9 ay arada 1 ay bırakma durumu da oldu çok özenli olmadı diyebilirim vg :) Ama daha bilinçli şekilde devam ediyorum hala ..[DOUBLEPOST=1411570449][/DOUBLEPOST]Kilolu resmi yükleyemedim henüz hata oluşuyor[DOUBLEPOST=1411570741][/DOUBLEPOST]kilolu resmim yukarıda da en zayıf halim ve vg sonrası var aynı tshırtle..

Eklentiler

• khk.jpg
    khk.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 756
Son düzenleme:
Tshirt cidden guzelmıs :D :D ılk halıne gore ıyı yol yapmıssın forma bıraz daha sısman gostermıs resımle de oynamıssın heralde ama vg sonrasını tshırtsuz atsan daha ıyı olurmus omuzlar genıslemıs sekıllenmıssın

Back
Yukarı