Kilo verme hk.

Oguzc4n

Üye
Spora başlayalı 3 ay olacak, başladığımda 95buçuk kiloydum, göbeğimde baya yağlanma vardı. Şuan 86,2'yim, yağlanma biraz daha azaldı ama yeteri kadar gitmiş değil. Supplement kullanmıyorum, kullanmayı da şuanlık düşünmüyorum. Özellikle onu yiycem bunu yiycem diye bir sınır koymadım kendime ama yağlı, şekerli, tatlı, tuzlu şeylerden uzak duruyorum. Ekmeği tamamen çıkarttım hayatımdan, haftada 5 gün antrenman yapıyorum. Öğrenci olduğum için maddi durum ortada, yiyecek konusunda ve kilo verme konusunda her türlü yardıma açığım. Saygılar, iyi forumlar.

tuz u hayatından tamamen çıkarma kasın içindeki suyu tutar,spordan 20-30 dk önce yeşil çay ve kahve içebilirsin yağ yakımını hızlandırır.iyi kilo vermişsin programını vesaire bilmiyorum ama idman sonrası interval koşu yapabilirsin.karbonhidratı kısıp protein ağırlıklı beslenebilirsin.

aslinda yapmaniz gerekenleri yapiyorsunuz. unlu mamuller, basit seker ve sagliksiz yaglardan uzak durdugunuz, dengeli ve saglikli beslendiginiz surece sorun yok. ekstra olarak performansiniza gore daha yogun bir calisma programi benimseyebilir ve programiniza buyuk kas gruplarini iceren agirlik calismalari ekleyebilirsiniz. gerisi metabolizma ve genetik yapiniza bagli. ve sunu unutmayin saglikli kilo verme uzun bir surec. dirayetli olun. bol sans.

Back
Yukarı