Öncelikle herkese merhabalar uzun bi aradan sonra tekrardan spora başlamış bulunmaktayım ve şuanki, beslenme progrqmımı sizinle paylaşmak istedim. Üzerinde ekleme çıkartma doğru görmediğiniz şeyleri belirtirseniz sevinirim.
Boy :1.71
Kilo :100
Sabahları :
1 kase süt yulaf (meyve kuruları ile brilikte)
Ara öğün: 1 elma veya 1 avuç fındık
Öğlen yemeği : Izgara tavuk, balık veya kırmızı et (200 gr) yanında bol salata ile
Veya 1 tabak baklagil
Akşam yemeği: Tonbalıklı salata
Akşam yemeğini antremandan sonraya denk getiriyorum olabildiğince en geç saat 20:00 gibi oluyor ve akşam yemeğinden sonra 1 elma yiyorum.
Vede günde yaklaşık 2 bardak yeşil çay içiyorum. Antremanlara cuma günü başladım şimdiden 100kgden 97ye indim. Programda eksik gördüğünüz şeyleri belirtirseniz sevinirim teşekkürler.
Boy :1.71
Kilo :100
Sabahları :
1 kase süt yulaf (meyve kuruları ile brilikte)
Ara öğün: 1 elma veya 1 avuç fındık
Öğlen yemeği : Izgara tavuk, balık veya kırmızı et (200 gr) yanında bol salata ile
Veya 1 tabak baklagil
Akşam yemeği: Tonbalıklı salata
Akşam yemeğini antremandan sonraya denk getiriyorum olabildiğince en geç saat 20:00 gibi oluyor ve akşam yemeğinden sonra 1 elma yiyorum.
Vede günde yaklaşık 2 bardak yeşil çay içiyorum. Antremanlara cuma günü başladım şimdiden 100kgden 97ye indim. Programda eksik gördüğünüz şeyleri belirtirseniz sevinirim teşekkürler.