Öncelikle herkese iyi çalışmalar . Ben 20 yaşında 178 boyundayım . 22 gün öncesine kadar 91.8 kgdım ve bu tarihi not ederek zayıflama yağlarımı eritme hedefim başladı . öncelikle eve aldığım koşu bandıyla haftada 5-6 gün düzenli olarak 45dk-1 saat arası yürüyüş koşu karışık yaptım (tabi koşu yaparken sigara yüzünden tıkanma söz konusuda oldu ama sigarayıda o gün bıraktım) . L-carnitine ile beraber düzenli koşu mekik şınav egzersizleri yapıyorum ve 22 gün ardından 86.6 kiloya düştüm(aslında bu kiloya 2 haftada düştüm fakat sonra bi duraksama oldu) . besin olarak eskiden akşam yemek çok yerdim şimdi akşam 6dan sonra yemiyorum . bol protein az ekmek ve salatayla öğünlerim geçiyor . fakat bi türlü koşu programından memnun kalamadım . özellikle sigara etkisi inanılmaz hala devam ediyor . sizden isteğim metabolizmamı daha hızlandıracak bi koşu bandı programı . duyduğuma göre sık sık hızı değiştirmek metabolizmayı hızlandırıyomuş bu doğru mu ? Koşu bazıları sabah kahvaltıdan önce bazıları sonra yapılmalı diyor bu konu hakkında düşüncelerinz neler ve cla hakkında bilgi almak istiyorum etkisini iyi görür müyüm ? çünkü bunun hakkında çok olumlu olumsuz yorumlar okudum. ve ekstra tavsiye edebilceğiniz program veya başka bişey varsa onlarıda duymak isterim . Şimdiden teşekkürler