Kilo Verimi Sonrası Sarkmalar

Arkadaşlar ben yaklaşık 35 küsür kilo verdim 105lerden 70e kadar düştüm boyum 1.83 ancak sorunum derim çok yumuşak özellikle kalça bölgem olmak üzere her yerimde sarkmalar meydana geldi otururken ve uzanırken belli oluyolar o kadar kilo verdim ama sevincim kursağımda kaldı diyebilirim yıllardır bu konularda yazılar paylaşan abilerim var acaba bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim yaşım 18 cerrahi bi yönteme de başvurmak istemiyorum yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim şimdiden teşekkürler

aynısını ben yaşıyorum bilinçsizce kilo verdim hiçbiş iyemiyodum hergün mekik şınav yapıyodum evde kendi başıma 3 ayda 20 25 kilomu ne verdim sağlıksız bence yağ sarkmaları oldu vücudumda ayaktayken çok gözükmüyo oturunca oluyo genelde

aç kalarak değil düzenli beslenerek ve sporla kilo vermek gerek. en azından bundan sonra beslenmenizi ve sporunuzu düzenli olarak yapın, düzelecektir.

spora gitme amacı zaten tekrar kas kütlesi kazanmak kilo vererek sarkmalar toparlar gibi bişey söylemedim ameliyat iz bırakıyor alternatif tıp cihazlarıyla da (lpg vb) toplanabiliyor diye biliyorum ama bunlar da çok pahalı seçenekler. hemen hemen her siteyi araştırdım kimi zamanla düzeliyor diyor kimi spor şart diyor kimi genç olmak avantaj diyor kimi ameliyat diyor gerçekten psikolojim alt üst oldu benimde

Ameliyat tek çözüm. Eğer sen hayatın boyunca kiloluysan 30-35 kilo kaybetmişsen sarkma kaçınılmaz. Ister 4 ayda ıster 10 ayda ver.
Çok araştırdım fitness le falan düzelmez. Fitnessle düzelte bileceğin yerler kollarındaki bacaklarındaki sarkmalar, oda kasla oraları şişirdiğin için kilolu halindeki yağların yerini kas alıyor hacim olarak aynı hale geldiği için sarkma olmuyor. Ama göbek,yanlar için senin böyle şişire bileceğin bir kas grubun yok. Aynı sorundan bende müzdaribim , 2 farklı estetik cerrahına gittim ve bilgi aldım. Tek çözüm ameliyat oda iz bırakıyor :([DOUBLEPOST=1491739544][/DOUBLEPOST]
spora gitme amacı zaten tekrar kas kütlesi kazanmak kilo vererek sarkmalar toparlar gibi bişey söylemedim ameliyat iz bırakıyor alternatif tıp cihazlarıyla da (lpg vb) toplanabiliyor diye biliyorum ama bunlar da çok pahalı seçenekler. hemen hemen her siteyi araştırdım kimi zamanla düzeliyor diyor kimi spor şart diyor kimi genç olmak avantaj diyor kimi ameliyat diyor gerçekten psikolojim alt üst oldu benimde

Lipo ve lpg genellikle beraber yapılan işlemler. Vücudundan 1-2 kg yağ alımı sonra oluşan çok küçük sarkmalarda lpg iş görüyor fakat. 30-35 kilo vermiş nerdeyse 20-25 kilo yağ yakmış adamda hiç bir işlevi yok :(

sarkmaları olupta zamanla atlatan bi yığın insan gördüm ameliyat olmadan üstelik fazla fazla kilo vermiş hayatları boyunca böyle kalmış insanlardan bahsediyorum lpg dışında bazı aletler de mevcut ama ben bununla ilgilenmediğim için bu yontemler bişey söylemenin gereksiz olduğunu düşünüyorum

Valla ben kilo vereli nerdeyse 8- 9 ay olacak hiç bir değişme yok :( Bu sürede kas kütlemi gözle görülür oranda arttırdım. Sürekli sporda yaptım ama nafile :(

Fazla takmayın bence içi yağ dolu duracağına, sarkmış dursun daha iyi bence :)pantolonun içine sokarsınız :) ben öyle yapmayı düşünüyorum sarkma olursa. 155 ten 112 ye düştüm 85 e kadar yolu var toplamda 70 kg. Alt göbekte başladı birde iç bacak üst kısımlarında

Back
Yukarı