Kilo verdim fakat sarkma var sanırım * Yardım!

Arkadaşlar boyum 1.70, 82 kiloydum eskiden. 2,5 ayda 73'e düştüm. Göbeğim filan küçüldü fakat öne doğru eğildiğimde çok sarkıyor göbeğim. Aslında karnımı çalıştırıyordum hergün, 200 mekik, üst karın ve diğer egzersizlerle ama yineden sarktı hafif. Nasıl düzeltebilirim? Birde bazı arkadaşlar ideal kilona düştüğünde (ideal kilom 64-65) sorunun kalmaz düz karnın olur diyorlar. Yardımlarınızı bekliyorum..

(Kiloları tatlıyı keserek,yağsız yiyerek ve spor salonunda çalışarak 2,5 ayda verdim.)

krem falan hikaye onlar sadece çatlaklara iyi gelir sarkmaları iyileştrmek çok zor ama düzelten gördüm bnde bu sarkmalardan muzdaribim bnde bu işin çaresi kesin çözüm olmamakla beraber kardiyo basınçlı karın sıkıştrma hareketleri yağsız beslenme glisemik indeksi düşük karbonhidratlar yüksek protein glutamin bcaa özellikle glutamin çok önemli termojenik bir yağ yakıcı ve cla da kullanabılırsın bu şekilde devam et yağ oranını yüzde 8 e çek en az bakalım sonuç ne olcak baktın ki hala aynı tek çare abdominaplasti kesip alcaklar o deriyi amaliyatla

Sen sporuna devam et,deri elastiktir,cok fazla kilo vermemissin,zamanla duzelecektir. Mekik cekerek o bölgeni sıkılaştırırsın,bol bol da su iç.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kremle bizzat kendi derimi sikilastirdim istersen footgraflari atabilirim sporlada yapan tanidigim var 6 ayda sarkma gitmisti ama cok iyi beslenmisti 4 4 luk krem baya etkisi oluyo bu sene forumda kullananlatda var bizzat kendimde gecen sene sonuc aldim bu senede diyetimin sonunda kullanicam

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kremle bizzat kendi derimi sikilastirdim istersen footgraflari atabilirim sporlada yapan tanidigim var 6 ayda sarkma gitmisti ama cok iyi beslenmisti 4 4 luk krem baya etkisi oluyo bu sene forumda kullananlatda var bizzat kendimde gecen sene sonuc aldim bu senede diyetimin sonunda kullanicam

Kremin ismini yazabilir misiniz?

ypevetyv.jpg
u9usuvu4.jpg
beyler bunla ilgili daha once bi konu acildi alanlar oldu benim tavsiyemle sonuclari aldilar hala kullanan bircok tanidigim ve kendimde kullaniyorum beyaz olan bu sene cikti cok daha etkili amway urunu oriflame gecen sene bana yetmisti ama amway bu sene harikalar yaratmis

beyler bunla ilgili daha once bi konu acildi alanlar oldu benim tavsiyemle sonuclari aldilar hala kullanan bircok tanidigim ve kendimde kullaniyorum beyaz olan bu sene cikti cok daha etkili amway urunu oriflame gecen sene bana yetmisti ama amway bu sene harikalar yaratmis
Eyvallah hocam bakalım tedarik edebiliyormuyuz...

Yanlış yönlendirmek istemem ama bu tarz kozmetik ürünlere ihtiyacın yok millet 30-40 kilo veriyor deri zamanla topluyor sen pek kilo vermemişsin bence aynada kendine haksızlık ediyorsun sarkman olduğunu zannetmiyorum.

Yanlış yönlendirmek istemem ama bu tarz kozmetik ürünlere ihtiyacın yok millet 30-40 kilo veriyor deri zamanla topluyor sen pek kilo vermemişsin bence aynada kendine haksızlık ediyorsun sarkman olduğunu zannetmiyorum.
Teşekkür ederim, güzel yorumlarınız için, ama ben konuyu açan kişi değilim. :)

Tedarik bunların fabrikasindan siparis verebilen kisiler var ismini unuttum ne deniyodu teyzem vg hocasi o orada calismisti o verdi banada baya ise yaradi kendide baya sonuç aldi deli gibi satan bi urun baya farkli urunleri var bu markanin bulamazsaniz bana yazin ozelden yönlendiririm sizi sorun cevrenizr amway satan varmi diye ismini unuttum bisey deniyodu ama neyse.

Tedarik bunların fabrikasindan siparis verebilen kisiler var ismini unuttum ne deniyodu teyzem vg hocasi o orada calismisti o verdi banada baya ise yaradi kendide baya sonuç aldi deli gibi satan bi urun baya farkli urunleri var bu markanin bulamazsaniz bana yazin ozelden yönlendiririm sizi sorun cevrenizr amway satan varmi diye ismini unuttum bisey deniyodu ama neyse.

Ok biliyorum o hikayeyi, serbest girişimci / temsilci deniyor. kontak kurarım, teşekkürler

Back
Yukarı