merhaba...üni hazırlık 19 yaşında yaşıtlarıma göre daha gelişmiş biriyim..daha önce lise 2 ve 3 yıllarıdmda 2 şer ay body yaptım ve bıraktım ..bu yıl eylülden beri düzenli olarak yapıyorum ayrıca 1 sene içinde öss yüzünden 20 kilo aldım verdim ..lise3te body yaptığımda 1 buçuk ay universal amino3001 kullandım..fakat 20 kilo alıp verdikten sonra göğüslerimde gözle görülür bir sarkma oldu ayrıca obik kasının üstünde yan göbek birikti napmaya çalışsam erimiyor..boyum 1.78 kilom şuan 81 ve bu 20 kiloyu 5 ayda verdim..5 6 aydır body ye okulda devam ediyorum .lise 3 yıllarımda da aynı kilodaydım fakat vücudum gayet yerindeydi sanki kilo verince omuzlarımı küçülmüş hissediyorum..protein tozuna başlamayı düşünüyorum siz ne öneririsiniz başlamalımıyım ? omuzlarım çünkü gerçekten dar gözükmeye başladı vücuduma oranla ve yanlarımda yağlar var..görüşlerinizi almak istiyorum isteğe göre foto da ekleyebilirim ..fakat sanırım benim omuzlarımın yan bölgesini çalıştırmam gerek çünkü kalıbıma göre omuzlarım ufak kalıyor..buna göre bana bir çalışma ve beslenme programı önerebilirmisiniz ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:59 ----------

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:59 ----------