Kilo ve Yağ Sorunu Yardımlarınız Lazım !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değerli arkadaşlar öncelikle merhaba ;
Arkadaşlar benim kilo vermem de daha cok vücudumda biriken yağları yakmam lazım ama bunun yanında 3-4 kilo da vererek incelmem daha sonrasında yavaş yavas kas çalışmalarına başlamam lazım vücut bilgilerim ,

Boy : 1.74 cm
Kilo : 78 kg

Dediğim gibi arkadaşlar yaza görsel olarak aham şaham değilde hoş bi görüntü olarak girmek istiyorum göbek etrafında halk arasında da bilinen
simit göbek dedikleri yan yağlar mevcut. göğüs üstünde de hafif yağ birikintileri var.
yemek yeme alışkanlığım bence berbat cok sık acıkıyorum ve fazla yemek yiyorum
yer akşam yemeğinde 1 tabak yerine 2 tabak yiyorum aslında doyuyorum ama yemek istiyoruum :(

Evde bi kaç aletim var . ( 2x2kg dumbell , 2x8 dumbell , fitness bisikleti )

Yardımlarınızı bekliyorum Yağ yakmak için beslenme öğünleri , yağ yakıcı besinler gibi şeylere ihtiyacım var

NOT : Spor salonlarına gitmiyorum bunları ev ortamında yapıcağım.
Başlangıç: 13.01.2014 ( Pazartesi )

Teşekkürler ...

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı