Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu spora başlamaya karar verdim evde 10 kg dambıll ile çalışıyorum ama boyum 1.83 fakat kilo 55 aşırı zayıfım ama bazılarından kilolu duruyorum etliyim ve çok güçsüzüm ne yapsam hızlı kilo alırım
bu spora başlamaya karar verdim evde 10 kg dambıll ile çalışıyorum ama boyum 1.83 fakat kilo 55 aşırı zayıfım ama bazılarından kilolu duruyorum etliyim ve çok güçsüzüm ne yapsam hızlı kilo alırım
spor salona gitme şansın yoksa, youtube da bodyweight training videolarını takip ederek ewde çalışabilirsin. bol bol komplex karbonhidrat ve proteinli yiyecekler ye.. gerisi gelecektir. kolay gelsin.
spor salona gitme şansın yoksa, youtube da bodyweight training videolarını takip ederek ewde çalışabilirsin. bol bol komplex karbonhidrat ve proteinli yiyecekler ye.. gerisi gelecektir. kolay gelsin.
teşekkür ederim ama önerirmisin şunları şunları ye diye ben pek bilmiyorum karbonhidrat lı yiyecekleri felan ve iştahım hiç olmuyo yarım ekmek bile yiyemiyorum