Kilo Kaybetme'den Yağ'dan yakmak lütfen yardım ?

forum09

Üye
Arkadaşlar sporda 3 ayım bitti boyum 1.71 kilom 72 vücudum dışdan bakıldığında çok fit :) gel gelelim tişörtü cıkardığım'da çok yağlı bir karın bölgesi var bunu nasıl yakabilirim . Sizin fikirilerinizi ,tecrübelerinizi yoruma dökerseniz çok sevinirim .
yağ oranı %21

Önemli : ARKADAŞLAR PROTEİN TOZU KULLANIYORUM HARDLİNE SOY PROTEİN HOCAMIZ SPORDAN 1 SAAT ÖNCE VE YATMADAN 1 SAAT ÖNCE OLMAK ÜZERE GÜNDE 2 ÖLÇEK KULLANIN DİYOR TABİ SÜTLE SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ..?

TEŞEKKÜR EDERİM HERKEZE

hocam proteininizi azaltmayacaksınız ve ağırlığa devam edeceksiniz. fakat günlük aldığınız kaloriyi düşürün ve off günlerde kardio yapın. bu sayede minimum kas kaybıyla yağ yakabilirsiniz.

Arkadaşlar sporda 3 ayım bitti boyum 1.71 kilom 72 vücudum dışdan bakıldığında çok fit :) gel gelelim tişörtü cıkardığım'da çok yağlı bir karın bölgesi var bunu nasıl yakabilirim . Sizin fikirilerinizi ,tecrübelerinizi yoruma dökerseniz çok sevinirim .
yağ oranı %21

Önemli : ARKADAŞLAR PROTEİN TOZU KULLANIYORUM HARDLİNE SOY PROTEİN HOCAMIZ SPORDAN 1 SAAT ÖNCE VE YATMADAN 1 SAAT ÖNCE OLMAK ÜZERE GÜNDE 2 ÖLÇEK KULLANIN DİYOR TABİ SÜTLE SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ..?

TEŞEKKÜR EDERİM HERKEZE
Aynı sorun bende de var. Boy 172. Kilo 61. 55 kilo başladım spora 6 ay oldu. Çok kilo verdim kaslarımı da kaybetmiştim. Şimdi kasları oturttum. Hacim kazanmak için bulk a girdim. Karın yağlarını şimdi dert etmiyorum bulk dönemindeyim diye. Nisan, Mayıs gibi yüzmeye gidip hem yağ yakıp hemde sıkılaşmayı düşünüyorum.

@ajn16 , HOCAM DIŞDAN GAYET FİT GÖRÜNÜYORUM AMA TİŞÖRTÜ ÇIKARINCA YAĞLI VUCUT GÖRÜNÜYOR ONDAN BAHSETTİM.
@seyhana , HOCAM OFF GÜNÜM YOK PAZAR GÜNÜ SPOR SALONU KAPALI SADECE O GÜN BOŞUM TEŞEKKÜRLER .
@casanova33 , HAYIRLISI HOCAM İNŞALLAH YAKARIZ YAĞLARI
@ NumLock , HOCAM BEN PROTEİN TOZUNDAN PEK ANLAMIYORUM HOCAMLA SİPARİŞ VERDİK 135 TL İDİ TAM BİLGİM YOK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

YORUMLAINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM,,,

ARKDAŞLAR CEVAPLARINIZ BEKLİYORUM

Süte falan alerjin varsa belki o yüzden soya proteini al demiştir sana.
Nedenini bilmiyorum ama bitkisel protein hayvansal proteinin yerini tutmaz.

yok hocam süt den yana bir sıkıntım yok bir arkadaş ile ortak kulalnıyoruz 20 güne falan biticek zaten ozaman hayvansanl protein içeren tozlardan alırım

Back
Yukarı