kilo kaybetmeden yağ yakımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dozzarn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar 1.81 boyunda 73 kg yim eylülden beri fitness yapıyorum karın bölgemdeki yağlanma gitmedi boy kilo oranındada baya zayıfladım kilo kaybetmeden yağ yakma imkanım varmıdır yada tavsiyeniz nelerdir
17577915_10210160534584510_648333868_n.jpg

17554790_10210160533864492_1830026106_n.jpg

Kas miktarın az. Bulk yapacaksın ağır çalışacaksın. kas miktarın arttıkça yağ oranın azalacak. yaptığın kaslar mevcut yağları azaltacak.

Kas miktarın az. Bulk yapacaksın ağır çalışacaksın. kas miktarın arttıkça yağ oranın azalacak. yaptığın kaslar mevcut yağları azaltacak.
karın kısmımda kas yok desek daha doğru olur diğer bölgelerimde kas oranlarım fazla yağ oranına göre bulk yapmayı düşünüyorum bende ama tekrardan göbeğimin büyümesinden korkuyorum

Yaklaşık 6 aydır ağırlık çalışıyorum önceki yıllardanda alt yapım var 6 ay önce 94 kiloydum şuan da 94 kiloyum ve görenler kilo vermişsin diyor bel bölgemde incelme var antreman günlerimi aksaltmıyorum ve ağır giriyorum kardiyo hiç yapmadım

Yaklaşık 6 aydır ağırlık çalışıyorum önceki yıllardanda alt yapım var 6 ay önce 94 kiloydum şuan da 94 kiloyum ve görenler kilo vermişsin diyor bel bölgemde incelme var antreman günlerimi aksaltmıyorum ve ağır giriyorum kardiyo hiç yapmadım
yarından itibaren başlıcam zaman bulka sabahları karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenmem lazım değil[DOUBLEPOST=1490563569][/DOUBLEPOST]yazım yanlışı yapmışım yukarda gün içinde karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenmem lazım değilmi

Son düzenleme:
Karbonhidrat protein hesaplaması hiç yapmam sabah kahvaltım fix 2 yumurtalı kesikli omlet üstüne yulaf ezmesi ekmek yok yulaf ezmem biterse 1 veya 2 dilim bal yada tahin pekmezle ekmek yerim dier öğünlerde evde ne yemek varda onu yerim genelde köfte tavuk balık olur zaten sana tavsiyem greyfurt suyu iç yada tarçın zencefil limon kaynar suyla karıştır hergün bir bardak iç bacak antremanlarına önem ver en fazla kalori yakacağın antreman bacak antremanlarıdır ağır çalış kilo kaybetmeden yağ yakarsın ama biraz zamana ihtiyacın var

bugün ölçüm yaptırdım bu şekilde çıktı 1.82 ye 75 kg yim hocaya sordum bu yağlar ne olucak karbonhidrat çok yiyorsundur kilon la boyun iyi yağ ve kas orantın kötü diyor
gq6bV2.jpg

Back
Yukarı