kilo hakkında

arkadaşlar merhaba
ben daha önce 5 ay agırlık calısması yaptım ama bıraktım ve 4 ay hiç sporla uğrasmadım
68 kiloydum sporu bırakmadan ve hacim olmasada iyi durumdaydı vücut kaslar belliydi
simdi 73 kilo oldum spora tekrar basladım ama napıcağımı bilmiyorum cünkü amacım hacim kazanmak
sizce cardio ile kilo verip agırlık mı çalışsam yoksa cardio yapmayıp ağırlık çalışarak kiloyumu korusam?
bu arada beslenme konusundada yardım edebilen olursa cok güzel olur mesela günde 4 öğün hafif gibi yada 8den sonra birşey yeme gibi

Sana altın formülü söylüyorum: Kahvaltıyı adam gibi yapacaksın ki metabolizman hızlanacak vücut kas yapacak. Bence kilon da gayet normal, şahsen ben 70 kilonun altındakilere erkek diyemiyorum da

Sana altın formülü söylüyorum: Kahvaltıyı adam gibi yapacaksın ki metabolizman hızlanacak vücut kas yapacak. Bence kilon da gayet normal, şahsen ben 70 kilonun altındakilere erkek diyemiyorum da
Mahatma Gandhi erkek değil diyorsun. Peki, kahvaltı metabolizmayı ne kadar hızlandırıyor? Örneğin bazal metabolizma hızı 1800 olan ve kahvaltıyı atlayarak sadece öğle ve akşam yemeği yiyen birisi toplam aldığı kalori miktarını değiştirmeden yediklerinin bir kısmını kahvaltıya aktarırsa bazal metabolizması kaça yükselmiş oluyor?

ben soruma duzgun cevaplar beklerim arkadaslar
bukulmeyenkol dogrusuyla yanlisiyla bana cevapyazmis ama sonyorumyazan arkadas tartissma cikarmak için yorum yazmis
tesekkurler bukulmeyen kol senin gibiler oldukca sirtimiz yere gelmek kardes

ben soruma duzgun cevaplar beklerim arkadaslar
bukulmeyenkol dogrusuyla yanlisiyla bana cevapyazmis ama sonyorumyazan arkadas tartissma cikarmak için yorum yazmis
tesekkurler bukulmeyen kol senin gibiler oldukca sirtimiz yere gelmek kardes
Başarılar sana o zaman. Bence de sırtın yere gelmez.

Back
Yukarı