Hasancan Ayhan
Üye
merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize iyi haftasonları diliyorum.
boy:180
kilo 58 :/
yaklaşık 2-3 senedir kilom hep sabitti.52-53 civarı
yaklaşık 4 senedir günde 1 paket olmak üzere sigara içerdim. alkol tüketmiyorum zaten.
2 şubat 2014 gecesi sevgilimin de ısrarlarıyla sigarayı bıraktım. o günden bugüne 2-3 kere nargile içmişliğim var o kadar.
şubat ve martta hiç bişey yapmadan 58 kiloya ulaştım.hatta çok şaşırdım tartıya çıktığımda.bozuk falan sandım.
nisan itibariyle spora başladım.2 hafta falan oldu işte. sizlere bi kaç sorum olucak
çok teşekkür ederim şimdiden
boy:180
kilo 58 :/
yaklaşık 2-3 senedir kilom hep sabitti.52-53 civarı

yaklaşık 4 senedir günde 1 paket olmak üzere sigara içerdim. alkol tüketmiyorum zaten.
2 şubat 2014 gecesi sevgilimin de ısrarlarıyla sigarayı bıraktım. o günden bugüne 2-3 kere nargile içmişliğim var o kadar.
şubat ve martta hiç bişey yapmadan 58 kiloya ulaştım.hatta çok şaşırdım tartıya çıktığımda.bozuk falan sandım.
nisan itibariyle spora başladım.2 hafta falan oldu işte. sizlere bi kaç sorum olucak
- supp almayı düşünüyorum. sizce almalımıyım? almalıysam ne önerirsiniz? para konusunda sıkıntım yok çok şükür.yardımcı olursanız çok sevinirim.
- hoca 10dakika bisiklet yazdı.buna gerek var mı? zaten toplam yağ kütlem 7-8kilo. onu da kaybetmeyelim?
- mekik için neler önerirsiniz? 4x20 düz mekik çekiyorum her idman sonu. yeterli mi?
- günde 3-4 tane probis(protein bisküvi) tüketiyorum. bi zararı olur mu?
- belki de en büyük sıkıntım yurtta kalmak.yemek yapma imkanım yok. bana dışarda yiyebileceğim idman sonrası sağlıklı yemekler önerirmisiniz.(genelde tavuk-incik yerim.)
çok teşekkür ederim şimdiden