Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdi bahsedilen kilo almak sadece kilo almak mı? Yoksa doğrudan kas kilosu almak mı? Buna açıklık getirirsen daha anlamlı bir anket olur.Oyumuda sen konuya açıklık getirdikten sonra kullanayım
O zaman almak diyorum.Ancak kesinlikle kas kütlesini kastediyorum.Aksi halde kilo almanın zor bir tarafı yok.Hergün yatmadan önce bir pringles a bakar.
Hayatımda hiç kilo almaya çalışmadım hep verdimm hep verdim ama öğrendimki kilo vermek o kadarda zor bi olay değil yaklaşık 30 kilo verdim ve çevremde kilolu insanları görünce neden? diyorum bu kadar kolayken yada bana öyle geliyor.. ama kilo almak zor gibi( kas olarak) bakalım onuda başarıcam inşallah...
Bu soruyu Beslenme ve Diyet Uzmanı Aslı İçingür'e de sormuşlar ama biraz farklı; 3-5 kilo fazlası olanın kilo vermesi mi yoksa şişmanın zayıflaması mı daha kolay? Bir inceleyin isterseniz.
Kafana göre takılıp kilo almak inanılmaz basit haftada 3 kilo aldım her gün çikolata yiyerek malesef vermek de diyetisyene gittiğinde ve iraden iyiyse çok basit ama kas kütlesi yapmak için alıyorsan malesef zor.
Bence metobalizmaya bağlı eğer metobalizman yavaşsa çok zor kilo verirsin kilo vermek zor dersin metobalizman hızlı ise kilo alamassın kilo almak zor dersin Değişiyo yani bence.
aslında ikiside ziyadesi ile disiplinli, kararlı, sabırlı olmayı gerektirir ama farklı bir açıdan bakmak gerekirse eğer kişinin genetik yapısıyla ilgili diye düşünüyorum kimisi çok kolay kilo kaybedebilirken kimisi çok daha zor ve az kilo verir bunun tersinin de doğru olduğu kanâatindeyim şöyleki çalıştığım salonda gördüğüm kadarıyla aynı çalışmayı yapan iki farklı insanın kas gelişim hızı oldukça farklı olabiliyor
bunlar benim fikirlerim tabiki doğruluğu konusunda ısrarcı ve inatçı değilim