Kilo almak, kasları parçalamak ve hacim kazanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar; Kilo başlıkta da söylediğim gibi amacım kilo almak, kasların parçalı görünmesi ve hacim kazanmak. 3'lü bir kombinasyon düşünüyorum kullanmak için ama sizin de tavsiyelerinize ihtiyacım var. Protein tozu+glutamine+creatine düşünüyorum kullanmak için. sizce yeterli olur mu? Ya da üçünü de aynı zamanda kullanmamın bir sakıncası olur mu? farklı önerileriniz varsa onları da bilmek isterim. Para önemli değil en iyi en faydalı kombinasyon hangisiyse onu kullanmak istiyorum. Beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum. teşekkürler :)

Bir allahın kuluda cevap vermiyor ne kadar güzel bir forum....

sabırlı olmasını bilmen gerekir energy_96..görenler ve bilgisi olanlar elbetteki sana cevap verecekelrdir.Hemen iyi-kötü genellemesi yapma..

saygılar...

Energy 96 bu istediklerinin hepsini birarada yapmak pek mümkün değil malesef kaslarının parcalı gorunmesi yağ oranının azalmasıyla doğrudan alakalı birşey diğer tarafdan ise hacım kazanmak ve kilo almak başka birşey parçalı görünmek istiyorsan önce ciddi bir hacim ve kas kütlesi kazanman gerek daha sonra yapıcağın definasyonla parçalı bir görünüm kazanabilirsin.
Supplement olarakda creatine ve protein gayet yeterli olacaktır bu hedefinde kolay gelsin.

forumda 20 gün sonra cevap alan mesajlar varken 5 saat dayanamamışsınız..

20 gün kim bekliyor allah aşkına ya? Belki benim bekleyecek vaktim yok? Belki bütçem şu an uygun şu an alabiliyorum ihtiyaçlarımı? Konuyla alakasız yorumların için teşekkürler yine de. Sayende bir şey daha öğrenmiş oldum ama.. (Ağzı olan konuşuyor) teşekkürler

Energy 96 bu istediklerinin hepsini birarada yapmak pek mümkün değil malesef kaslarının parcalı gorunmesi yağ oranının azalmasıyla doğrudan alakalı birşey diğer tarafdan ise hacım kazanmak ve kilo almak başka birşey parçalı görünmek istiyorsan önce ciddi bir hacim ve kas kütlesi kazanman gerek daha sonra yapıcağın definasyonla parçalı bir görünüm kazanabilirsin.
Supplement olarakda creatine ve protein gayet yeterli olacaktır bu hedefinde kolay gelsin.

Şu an supplement alabilecek imkanım ve çalışacak bolca zamanım var şu an itibari ile. Yani bunlarla beraber glutamine, amino liquid, NO, bcaa alacak imkana sahibim. Hangileri beni sonuca daha erken götürür onu merak ediyorum. Yani sonuçta para var huzur var :) ve ne yaparsam kendi vücudum için yapıyorum. En uygun şekilde faydalanıp en iyi sonuca ulaşmak isterim. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

---------- Post added at 11:40 ---------- Previous post was at 11:37 ----------

Cok saygisizsin. Cevap dahi verilmeyi haketmiyosun bence.

Görüşlerin için teşekkür ederim. Saygı sabırla ya da senin ölçütünle ölçülseymiş ortaya farklı sonuçlar çıkarmış demek. Hakettiğimi düşünenler cevap versinler yeter. Gereksiz yorumlara harcayacak vaktim yok şu an. Tekrar sağol..

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı